PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Co myślicie o emisji prisona w polsacie?

laryy

dobrze by było gdyby dali napisy, usuneli reklamy i puszczali po 2 lub 3 odcinki. ale tak nie jest źle. przynajmniej na obejrzenie mają szansę ci, którzy nie mogą sobie ściągnąć odcinków.

ocenił(a) serial na 5
SatineNic

Wyobrażasz sobie starszych ludzi niedowidzących oglądających film z napisami? co do reszty się zgadzam.

ocenił(a) serial na 10
laryy

ja bardzo lubi epolsat ogldam na polsacie lektor mi nie przeskadza odpowiedia godz bo 20 bo sadze publiczna dla by ten serila o 23 tak jak Las Vegas o 23:40 w poniedzialki gdzie ten sam gatunek serialu miami mamy o 21:00 gdybym byl z napisami tez by bylo dobrze al eja wole zlektorem nie sciagam z neta bo to jest złodziestwo reklamy uwazam ze na jeden 60miutowy serial powina byc jena reklama 6miunotowa ale to po upływie minium 25miut ale ciesze ze jest ten serial na polsacie i bede go ogldal na tej stacji

ocenił(a) serial na 8
laryy

Cieszę się, że prison jest emitowany w TV, bo mogą go wreszcie obejrzeć ludzie, którzy nie mają dostępu do neta albo po prostu nie chcą bawić się w piractwo. Pora jest odpowiednia, tylko uważam, że jeden odcinek na tydzień to zdecydowanie za mało, powinny być po dwa. Co mnie maksymalnie wkurza to reklamy, bo nieraz to normalnie wydaje mi się, że trwają dłużej niż sam serial :). Oglądałam PB w oryginalnej wersji i strasznie nie pasuje mi teraz lektor, który to czyta, a także tłumaczenie niektórych kwestii, ale może ludzie, którzy oglądają to pierwszy raz nie zwracają tak na to uwagi.