JA NIE WIEM CO WY W TYM WIDZICIE?I JESZCZE TAKA DUŻA OGLĄDALNOŚĆ, A CZEMU, JA NIE WIEM???PRZECIEŻ TEN FILM TO DNOOOOOOOOOO...
Nie Oglądałeś całego serialu = gówno wiesz rudolfie...;D
Chodzisz do kina i wychodzisz w połowie?:D
tomaszek0017 - wątpie by Rudolf chodził do kina . Teraz zazwyczaj lecą filmy z napisami więc to stanowi dla niego problem . No chyba że chodzi na bajki, to inna spr " /
A Ty rudolfie , zaprzeczasz sam sobie .
Nie zniżasz się do poziomu napalonych lasek ? cipa rakieta "/
niestety, ale Ty jesteś już na tak niskim poziomie że nawetnie potrafisz napisać czegoś, co miałoby choć najmniejszy sens . ; ]
hm "/ Ja nie kocham rudolfa , mam na niego wyjebane z góry "/
Szkoda że jednego etapu w życiu nie przeżyłeś . wiesz jak on się nazywa ?
ROZWÓJ PSYCHICZNY .
I skoro film ci nie odpowiada to kur** na cholere go komentujesz " /
PS. Ona Cię nie zjechała . Tylko powiedziała prawdę "/ Prawda boli najbardziej , no nie ?
Ty jesteś dno i wiem to chociaż cię nie znam ;)
Najpierw najeżdżasz na innych a potem mówisz żeby na ciebie nie najeżdżasz, następnie mówisz nie odblokuje "ulubionych" bo będziemy wytykać a kto wytyka nam ? Żenua chłopie opamiętaj się:D:D
Z takim dzieckiem jak ty dyskutować nie ma sensu niestety;P Gdy byś obejrzał serial wiedział byś że jest dobry. Wątpię że cokolwiek obejrzałeś od początku do końca:D No chyba że jakiś krótkometrażowy... Idz lepiej na forum Dnia Świra bo tam znajdziesz ludzi twojego poziomu, wirtuozów, znawców kina:D:D Powiadasz że średnio 4mln ludzi co oglądało serial nie znają się na czym co dobre tylko ty jeden wręcz geniusz, sensjej niczym Neo w matrixie zna serial od podszewki i wie że jest do kitu ;) Polska powinna cię po rękach całować że oświeciłeś 4mln polaków. Jesteśmy ci wdzięczni;)
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=995825&u serTopics=true&userReplies=true
Wystarczy to przeczytać . Cała prawda o tym co "Najlepszemu" się podoba
Zeby to sprawdzić nie trzeba mieć odblokowanej listy ulubionych .
to mówi samo za siebie .
Rudii , powodzenia w życiu prawie-człowieku.
Odblokowane i połowe ulubionych usunięte . "/
Ucz się Rudolfiie bo jeszcze głupszy się zrobisz a to jest prawie niemożliwe " /
Albo poczytaj trochę książek . Czy one też są dla Ciebie za trudne do zrozumienia i za głupie ?
No niezle nacia0909 teraz wszystko wyszło na jaw :D kochany rudolfik:D widać ze człowiek uczony i wykształcony... Tematy zakłada nietęgie lekko mówiąc :D
nacia0909 zapraszam do znajomych;)
Buhaha najlepszy tekst rudolfa : "KAŻDY KTO KRYTYKUJE BORATA JEST SKOŃCZONYM DURNIEM CZY TAM DUPKIEM<JAK WOLICIE>" Naprawde dojżały koleś :D Nie mogłem już że śmiechu i on się ma za znawce?:D
Weż Tomaszek tak do niej nie zarywaj tylko zaproś na lody czy tam nie wiem, na co se chcesz..Ale Z ODWAGĄ, STARY, Z ODWAGĄ, bo ty się peszysz za bardzo.
To teraz ja was ocenie, oczewiście nie mam na celu nikogo obraziś.Poprostu szczery będexD
Tomaszek - jesteś gnojek, bo tylko hołota i gówniarze używają słów typu żal itp. a twoje kom. są poprostu żałosne, poziom poniżej normy, już nie wspomnę o ulubionych, no i oczywiście PB...
Nicia - jesteś typową nastolatką, wielbicielką tanich filmów, a to, że jesteś pusta to zapewne wiesz, bo ja też znam wulgaryczne słowa, ale nie podniecam się tym i nie szpanuję głupotą jak ty, bo kląć każdy potrafi, ale mądrze napisać to nie ma komu, na necie każdy jest cwany, tylko ciekawi mnie jaka jesteś w naturze.
Wiem, że teraż zmieszacie mnie z błotem i wyzwiecie od wszystkiego, ale moja taka dola.Pogodziłem się z tym.Ale zauważcie, że nie chciałem was obrazić, TYLKO chciałem być szczery a jeśli to zrobiłem, to SORY.
kochaj rudolfa:
Zgadzam sie z toba. Obejrzalam pare odcinkow i sie zawiodlam. Nie dosc, ze scenariusz beznadziejny, to do tego jescze ten "cudowny" Wentworth Miller, ktory wogole nie umie grac. Nie wiem dlaczego tyle ludzi oglada ten film?!
2/10
farmazon5
wresznie jakiś normalny człowiek, na tym forum kto nie broni tego gniota, po waszemu PB...
Wow, robi się z tego tematu kółko wzajemnej adoracji . ; ]]
eh Tomaszek właśnie ;D napisz do mnie na gg 12501508 :)
normalny ? Chyba na twoim poziomie ...
farmazon5 - sama nazwa wskazuje że pieprzysz farmazony ;D
Bo masz w ULUBIONYCH ten serial .x d
Jak będę chciał to napisze. A ten jeszcze sie w psychologa bawi dopiero co był krytykiem filmowym :D:D W takim razie jak nazwać kolesia który używa takich słów "KAŻDY KTO KRYTYKUJE BORATA JEST SKOŃCZONYM DURNIEM CZY TAM DUPKIEM" ?? Dziecko :D
farmazon5 następny pajac ty tez oglądasz filmy w skrócie? :D
Aha.. Czyli nie chcesz się przyznać bo masz 10 lat. Rozumiem. Na twoim miejscu też bym się nie przyznawał xD
mASZ 10 LAT????kOLESZKO TY CO TAM PISZESZ..tO może dlaTEGO tak zapale PB oglądasz - he????
Ja nie m am ttyle to dlatego może nie lubię tej bajeczki???
Cuiekawe czy reszte fanów też taki wiek posiadają???????
a WIDZISZ JA TAK PROWOKUJE INNYCH I SZIT.
a, ŻE NA FORUM U BORACIA, MOJEGO, KOCHANEGO NIE MA TAKICH OSŁOW JAK tu, na tym forum<BEZ URAZY> TO NIKT MI NIE ODPISAŁ...a WY TU SIĘ NA MAX NAKRĘCACIE, A MNIE TO LEŻY TAKA ZABAWA, bo się tak relaksuje i odprężamxD
hahahaha...
Jak mnie ładnie przeprosisz nacia to cię już polubię.Bo ja lubię dziewczynyxDjAKIEŚ FAJNE..tYLKO ŁADNIE MA BYĆ.
takie są skutki kazirodztwa. Prześpi się brat z siostrą a potem rodzi się "kochaj rudolfa". Jakie to smutne xD
Odstresowujesz się bo nikt Cie nie lubi? Powiedz kto Cie lubi? Mama i tata na pewno nie. Pewnie Cie biją bo jesteś taki głupi xD
I jak mi teraz pojedziesz? Powiesz mi że jest Ci mnie żal? Albo spróbujesz odwrocić kota ogonem? To wszystko na nic koleszko ;)
http://straszne.net/jessica.html
Dla tomaszka, bo taki napalony, zaspokoi się troszeczkę chłopaczyna;P
A teraz sobie wymyśliłeś ze jestem napalony? aha
"a WY TU SIĘ NA MAX NAKRĘCACIE, A MNIE TO LEŻY TAKA ZABAWA, bo się tak relaksuje i odprężam"
Myślisz że ktoś jest głupi i nie wie że taki koleś jak ty lubi takie kłótnie:D Kazdy wie ze nie masz racji i piszesz głupoty ale brnij sobie w tą swoją bajke:D jesteś po sto kroć żałosnym dzieckiem:D Dorośnij wreszcie może zmądrzejesz:) Może kiedyś znudzą ci się takie zabawy, pisanie tematów po to żeby się pokłócić. Nie masz ludzi w otoczeniu? Pewnie siedzisz przed kompem 16 godz na dobę i nie wiesz jak wygląda dziewczyna? Właśnie znajdź sobie jakąś tylko dobra rada nie rozmawiaj z nią o filmach :D:D:D
ludzie, wiecie co najbardziej wkurza takich ludzie jak rudolf? :) To że nikt z nimi nie rozmawia. Założę się że wkurzy się jak nikt nie będzie z nim dyskutował :P
Z ciebie tomaszku też łacha ciąć można, szczególnie jak się zbulwersujesz xD heh
a zresztem z was tu wszystkich niezła szajka jest, taka mafia skazańców na śmierć..
mOGĘ WAS O COŚ ZAPYTAĆ????
I tak zapytam\xD
Za co wy ten serial tak kochacie, tego maichela, heeee???
Za ządne skarby nie mogę pojąć co was tak podcieca?.
Kto mnie oświeci???
No CHyba że nie MACIE Argumentów, w obronie skazańca maichela.czy tam jego brahaxD
xD
a PROPO KOCHACIE RUDOLFa??????????????????????????????
Jak nie to kochajcie rudolfa!Albo zacznijcie!
Za co wy ten serial tak kochacie, tego maichela, heeee???
Obejrzy to będziesz wiedział;)
rudolf.. myślałem że stać cie na coś więcej xD
a ty robisz się coraz bardziej nudny :D:D
rudolf , odpieprzysz się ode mnie wkońcu czy nie ?
A i jeszcze jedno ; /
Ja moge Cię oświecić.
bo zyjesz w cieniu ;D
A więc tak . Nikt Ci do cholery nie powiedział że kochamy głównego bohatera . Chhyba on musi Ci się podobać - dlatego nie możesz tego oglądać bo za bardzo Cię to podnieca - skoro ciągle o nim pierdolisz .
Serial sam w sobie jest interesujący , a nie to co ty.
Rudolf to dno , nie ma za co go kochać "/
ładne laski <pfff> Ciekawe jak ty wyglądasz .
NICIA, znowu agresja???Jak kochasz se tego maichela to se go kochaj ale ja ci powiem że nie masz gustu dziewczyno,RUDOLFA KOCHA SIĘ LEPIEJ BO NIE DOŚĆ ŻE ŁADNIEJSZY TO JESZCZE FAJNIEJSZY I MĄDRZEJSZYxD
A gdzie ja o jakiś laskach, he?
"NIE DOŚĆ ŻE ŁADNIEJSZY TO JESZCZE FAJNIEJSZY I MĄDRZEJSZYxD"
od ciebie każdy jest mądrzejszy xD
ahh te dzieci neo... :)
aa i rudolf czemu mi nie doginasz? ;>
boisz się? xD bo widze że boisz sie mnie :D
NA NECIE SIĘ NIE BOJĘ, W RZECZEWISTOŚCI TO TAK SOBIE...
MOŻESZ ŁASKAWIE KLIKNĄĆ, BO CZIJĘ, ŻE WCZEŚNIEJ NIE KLIKŁEŚ:
BARDZO WAŻNE:
http://straszne.net/jessica.html
Na necie to się nie boję mrj, no a w rzeczewistości to tak sobie.Ale to zależy czy jesteś koleś przypakowany czy tam jakieś chuhro z ciebie.(RACZEJ TO MNIE SIĘ WYDAJE Z CIEBIE CHUHRO)bO ZA BARDZO KOZACZYSZ NA NECIE.kochaj rudolfa,okxD
nie będę wchodził na twój link xD
a dla Twojej wiedzy nawet chuchro w moim wieku poradziłoby sobie z 11 latkiem (zgaduje że tyle masz lat)
i to ja kozacze? oczywiście że kozacze przed takimi typkami jak ty.. bo zacząłeś sikać w majtki xD
buahaha ;)
Wiecie co, no właśnie wiem nic nie wiecie.To że z was dzieciaki to nie znaczy że ze mnie też dzieciak.A co do podanego wieku to nie znasz się na rzeczy, bo grubo się pomyliłeś...A poza tym to ja wam daje 13 lat dla mrj, a dla tomaszka 12,5, gdzieś,tak...heh, bo tylko dzieciak skazanego na śmierć ogląda i szczeże się podcieca xD