JA NIE WIEM CO WY W TYM WIDZICIE?I JESZCZE TAKA DUŻA OGLĄDALNOŚĆ, A CZEMU, JA NIE WIEM???PRZECIEŻ TEN FILM TO DNOOOOOOOOOO...
"Wiecie co, no właśnie wiem nic nie wiecie." Skoro ty nie wiesz na temat serialu praktycznie nic i sobie pozwoliłeś go komentować to nie dziw się że ktoś komentuje twój wiek .
rudolf brak Ci sensownych argumentów haha :D:D Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy :P
"szeże" pisze się przez "rz" haha :D To widze że Ty nawet do podstawówki nie chodzisz jeszcze :P
Mówisz że "skazany na śmierć" jest do niczego a Tobie podoba się film "Bruno"
Chyba już wiem dlaczego... Po prostu "skazany na śmieć" to za długie słowo na Twój móżdżek ;>
ha ! ;]
MRJ - CHUHRO JESTEŚ, BUHAHAHAHA,HA,HA, nIEWIEM ALE JA NA TWOIM MIEJSCU BYM SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAWAŁ, I TO W TAK PUBLICZNYM MIEJSCUxD
a kto powiedział że jestem chuchro? Nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz :D :D
Głupio ci teraz :P
a kto powiedział ze jestem chuchro? Naucz się czytać ze zrozumieniem a potem weź się za takie seriale jak "Skazany na śmierć" Może wtedy go zrozumiesz i przestaniesz obrażać innych :P
Jest coś takiego jak tolerancja ale chyba jeszcze nie uczyli Cie tego w szkole :P
Ty mnie krytukujesz za gramatykę??? Ty?? Taki typ jak ty???
Moje błędy ortograficzne to moje błędy, a to że je robie to nie moja wina, taki się urodziłem.
A propos chuhro, jak tam serial, oglądasz???czy już wszystkie serie widziałęś????Skazany na śmierć, buhahahaha,ha jeżeli każdy fan jest na twoim poziomie, to ooooooooo to nie wiem, co...Ale potem się napisze co.
Oj gówniarzu :D Najpierw pytasz jaki serial oglądam a potem pytasz czy wszystkie serie oglądałem. To zdecyduj się <lol2>
Już ci sie język plącze xD
a co do urodzenia to fakt, nie twoja wina, tylko mamy bo nie zdecydowała się na aborcję :D:D
Widzisz.. nawet sam przyznajesz że jesteś tępak.. ojojoj hahaha XD
ok twoja odpowiedź mnie satysfakcjonuje. Teraz już sobie dasz spokój mam nadzieje w obrażaniu serialu w którym nie oglądnąłeś więcej niż 2 odcinki ;]
Dobra zawijam z tąd bo ostatni tydzień wakacji, idę trochę poszalećxD Ty mrj też idż mózg przewietrz, na piwko wyjdż czy na laske, niewiem jak tam chcesz.Nara tomaszek i mrj, jeżeli was bądź kogoś na tym forum obraziłem, SORY, macie rację prowokowałem was, filmu nigdy nie widziałem, ale dookoła nie było JUŻ kogo wkurzyć bo wszyscy na mnie kładli to poszedłem na neta pograć innym na nerwach, WICIE JAK JESTxD...POZDRAWIAM;)I teraz już kochajcie rudolfa, bo on niczemu winien, a miłości kot też spragniony!xD xD xD
z mojej strony dodam, że przepraszam za moje szczeniackie odzywki do rudolfa ale musiałem go przykrócić troszkę :D
No idz idz poszalec... niech zgadnę na grillu u rodziny. Baw się. Czekamy na więcej takich pożytecznych i mądrych tematów >nara
"Kochaj rudolfa" hahaha
Żal...!!
Nie oglądał a obraża innych, którzy lubią to oglądać...
Serial a nie film!
w takich momentach jestem za tym by filmweb pozwalał zakładać tylko konta osobą powyżej 18lat i bez żółtych papierów, bo w tym przypadku, tego posta byśmy nie mieli. Az strach pomyśleć co w szkole z nim mają.
Przeczytałem tylko pierwszą stronę, bo chciałem się od razu wypowiedziec.
Wypowiedz kierowana do kochaj_rudolfa
W sumie to nie wiem od czego zacząc.Może od twoich błędów ortograficznych oraz fleksyjnych albo od tego, że nie umiesz ułożyc poprawnie zdania.
1.Skoro jakaś osoba lubi komedie to wydaje mi się, że powinna tak owo się na nich znac.
2.Jeśli Twoją ulubioną komedią jest Borat to pogadamy jak dorośniesz do "ambitnych komedii" - mam na myśli filmy chociażby z Hugh Grantem:
-Notting Hill
-Mickey Niebieskie Oko
-Cztery Wesela i Pogrzeb lub filmy z Julie Roberts albo rewelacyjna komedia z Tom'em Hanksem - Forrest Gump
3.Nie ważne ile lat będziesz żył i tak nigdy nie dorośniesz do filmów Woody Allen, więc nawet nie będę Ci polecac.
4.Skoro lubisz komedie to po co zabierasz się do oglądania "Prison Break" obejrzyj sobie "Przyjaciele"
5.Z chęcią mogę Ci podac jedne z moich ulubionych filmów:
-Podziemny krąg
-Forrest Gump
-Co gryzie Gilberta Grape'a
-Złap mnie jeśli potrafisz
-Szósty zmysł
a z komedii to "Głupi i Głupszy"
6.Co ty masz przepraszam do "Piraci z Karaibów" - jest to Komedia Przygodowa, w której aktorstwo stoi na najwyższym poziomie:
J.Depp,O.Bloom,K.Knightley oraz G.Rush czy "Borat" może się pochwalic taką obsadą?
Wiem Rudolfie dlaczego nienawidzisz tego serialu.
Bo wkurza Cię gł. bohater --> to, że on jest przystojny, a Ty NIE.
To, że ktoś jest przystojny nie znaczy, że jest złym aktorem.
Brad Pitt też podoba się kobietom (no i gejom),a przecież jest rewelacyjnym aktorem.
P.S.Myślisz, że "Kochaj Rudolfa" jest śmieszne - widac, że masz prosty humor
"dla tomaszka 12,5, gdzieś,tak...heh, bo tylko dzieciak skazanego na śmierć ogląda i szczeże się podcieca xD"
Skazany na śmierc jest faworytem krytyków i wydaje mi się,że krytycy mają trochę więcej lat niż 13
"MRJ - CHUHRO JESTEŚ, BUHAHAHAHA,HA,HA, nIEWIEM ALE JA NA TWOIM MIEJSCU BYM SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAWAŁ, I TO W TAK PUBLICZNYM MIEJSCUxD"
Lepiej chuchro, niż głupi tępy osiłek, który non stop pakuje na siłowni
P.S.Podaj argumenty przeciwko Skazanemu