PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224902
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

JA NIE WIEM CO WY W TYM WIDZICIE?I JESZCZE TAKA DUŻA OGLĄDALNOŚĆ, A CZEMU, JA NIE WIEM???PRZECIEŻ TEN FILM TO DNOOOOOOOOOO...

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Marna prowokacja.....Daruj sobie.

za krótki <br/>

tomaszek0017

To jest moje zdanie i nic sobie nie będę darować, a ty lepiej kochaj RUDOLFA;/

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

jestes na poziomie widze
za krótki <br/>

tomaszek0017

Jestem na poziomie, żebyś wiedział i nie broń tego filmu, bo nie ma co.A poza tym KOCHAJ RUDOLFA...

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Moim zdaniem tan film jest siwetny.Mozna tam zobaczyc praawdziwą szlachetnosc i oddanie dla rodzinny.genijalnie jest tam pokazane zycie wiezniow i klimat wiezienie

ocenił(a) serial na 5
xxmadzia15xx1

To pewnie ze wzgledu na swoj wiek uwazasz, ze pokazane jest tam prawdziwe zycie wiezienne...

Hahahaa. A gdzie przeklenstwa, gdzie sceny seksu? Takie rzeczy to w wiezieniach codziennosc. A majkelek byl jak zawsze lagodniutki i nawet nigdy(!) nie zdarzylo mu sie powiedziec "fuck".
Bajka dla dzieci i tyle.

Jesli chcecie zobaczyc prawdziwy klimat wiezienia, polecam serial "OZ".

ocenił(a) serial na 10
xz2580

Pewnie dlatego nie lubisz tego filmu bo nie bylo tam pewnie tych scen sekxu co nie? Taki koles jak ty nie zrozumie nigdy przekazu tego filmu

ocenił(a) serial na 9
xz2580

Jak brakuje Ci przekleństw.. to wyjdz na osiedle pod blok i sie nasłuchaj. Trudno żeby o 20 puszczali ostre filmy.. poza tym taka była koncepcja filmu..miał być Michael- dobry, mądry i przystojny. Uważam, że scenariusz był genialny, choć chyba mogliby go trochę skrócić. Uważam też, że 4 seria była bardzo ciekawa a co najważniejsze, zakończenie było świetne i niebanalne.

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Frajerem to Ty jestes skoro ten genialny film Ci się nie podoba..

Może jak na Twój poziom intelektualny to za bardzo pomieszane jest w tym filmie i nie bardzo wiesz o co chodzi , hęę.?
[ wcale bym się nie zdziwiła ]

A w serialu widze bardzo dużo pozytywów. Aktorzy , muzyka , akcja , napięcie...

Jaki serial wg Ciebie jest lepszy ?

nacia0909

nacia0909 - NIE WYZYWAJ MNIE, JA CIEBIE NIE WYZYWAM!

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Podaj swoj ulubiony serial? Albo odblokuj liste ulubionych bo widze ze sie wystraszyleś czegos....

tomaszek0017

Jaaaa, się wystraszyłem???????No ty chyba śmieszny jesteś;/ I zacznij wreszcie KOCHAĆ RUDOLFA........

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

a czy ja Cię wyzywam ? "/

nacia0909

No, od FRAJERÓW!!!!!!!!!!!!!za krótki <br/>

Kalimero

sam jestes frajerem to nie jest film tylko serial

Krzych1

Co ty gadasz, naprawdę, to jest serial, dobrze, że mi to napisałeś bo bym chyba nie wiedział...A i nie obrażaj tylko KOCHAJ RUDOLFA...

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Widac ze dzieciak jestes .... na pytanie tez nie umiesz odpowiedziec...smieszny jestes:D

tomaszek0017

Nie bój się, umiem odpowiedzieć na pytanie, jednak nie zrobię tego, bo wiem, że zaraz mnie zaczniesz najeżdźać, bo mam inny gust i wolę komedie niż takie właśnie bezsensowne filmy typu ,,SKAZANY NA ŚMIERĆ"...I nie gadaj, że jestem dzieciak, bo nic o mnie nie wiesz!!!

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Ja nie jestem tak zalosny jak ty zeby zaraz najezdzac a moze akurat twoje komedie mnie tez sie podobaly? Nie bede na sile na ciebie najezdzal... tak jak ty

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

po 1 . sam pierwszy niesłusznie przezwałeś mnie od frajera .
2 . Jeśeli Ty wolisz komedie a ja co innego [ chociaż także je lubie ] to nie znaczy że to czego ty nie lubisz jest bez sensu .
3. O gustach sie nie dyskutuje .
4. Wolisz komedie bo pewno kryminały itp. to wyższa półka do której niestety ale nie sięgasz...

Tyle Ci mogę napisać . Jeżeli nie lubisz PB to po ch** wgle wchodzisz na ten SERIAL...

ocenił(a) serial na 10
nacia0909

A to dobre:D:D dobrze mu pojechałaś w 4 punkcie:D:D pozdr

tomaszek0017

To tak, ja lubię: ,,BORAT"<jak byś cie nie wiedzieli co to, to jest to taka zajebiaszcza komedia dla ludzi z klasą>Oczewiście pomijając w tym filmie pewną zboczoną scenę!Ale do kogo ja to piszę, do ludzi którzy lubią i bronią serialik: ,,SKAZANY NA ŚMIERĆ" czyli film dla typowych frajerków, Hem a wy co jeszcze lubicie, czyżby może takie typu ,,M JAK MIŁOŚĆ" buhahaha, ha,ha.

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

BORAT powiadasz dla ludzi z klasa??? Konkretny jesteś mateuszek:D Skoro tak nie lubisz skazanego pochwal sie ile obejrzałeś odcinków (i tak sie niedoczekam odpowiedzi)??

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Ty siebie nazywasz człowiekiem z klasą ? "/ to już sobie nie wyobrażam jaka ta komedia tandetna jest ...

Właśnie ile odcinków obejrzałeś. ?
pewnie brakowało Ci scen erotycznych ... to stwierdziłeś że to nie dla Ciebie . xd

nacia0909

Zgrywacie cwaniaków, cooooooooo, to więc podajcie swój ulubiony film, no chyba, że nie macie odwagixD a jak macie coś do Borata to i macie też coś do mnie<niedobrze>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TEGO WASZEGO ŻAŁOSNEGO SERIALU OBEJRZAŁEM Z CHYBA KAWAŁEK I MIAŁEM DOŚĆ!!!

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

bo nie wiedziałeś o co kaman . ; ]
Czyli nie potrafisz oceniać filmów ...
Skoro po kawałku zrezygnowałeś...

jesteś mega palant ;/

ocenił(a) serial na 10
nacia0909

filmy ?
dlaczego miałabym się nie odważyć. "/
-Skazani na Shawshank
-Zielona mila
-Piraci z Karaibów
-Slumdog [chociaż wolę książkę]

;
-8mila
-TROJA ; p

i wiele innych..

pewnie ich nie oglądałeś<lol2>

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

"chyba kawałek" dobre :D to samo jak bym oceniał film po zwiastunie.... udany jesteś koleś. hehe
Ja tam o Lost się nie wypowiadam bo obejrzałem tylko kilka odcinków. Jak można oceniać coś czego się nie zna?

ocenił(a) serial na 10
tomaszek0017

Tego kolesia się zapytaj .

Zacofany widocznie wszystko potrafi co niemożliwe . ; ]]
powodzenia wgle mu życzę w życiu . "/

nacia0909

Heh, ,,PIRACI Z KARAIBÓW" ,,,,dobra jesteś,,,,,Z kim ja do groma gadam z jakimiś bahorami, co jadą na bajkach...Buhahahahahaha, i się potem dziwić, że bronicie ,,SKAZANY NA ŚMIERĆ" ,dzieci małe już tak poprostu mają!!!Rodzice nie pozwalają na nic ostrzejszego, heh;P

tomaszek0017

tomaszek0017 ----- TY CHYBA JUŻ DNI DO ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ODLICZASZ,,,,,,,KEVIN;P
hahahahahahaha
Jest jeszcze sam w domu po raz 3 i 4
Oglądnij, pewnie się ci spodoba,,,,
A mnie DO dzieciaków PRZYRÓWNUJESZ...
Buhahahahahahahaha

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Z takimi ludźmi nie dyskutuje się na forum ;/
tyle...
xD

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Dziwny jestes najpierw mowisz ze nie pokazesz swoich ulubionych bo bedziemy krytykowac a teraz sam krytykujesz nasze :D dzieciak zmienny jest... Jezeli chcesz byc oryginalny na sile krytykujac dobre filmy to narazie:D:D Nawet nie masz odwagi odlokowac swoich.... Piratow z Karaibow tez ogladales z 10min i mowisz ze caly film do niczego ;) Tak trzymac;)

ocenił(a) serial na 10
tomaszek0017

Może ja lubię piratów z Karaibów . "/

też nie wiesz o co tam chodzi ? Bardzo mi przykro ...

Ty pewno oglądasz Świat M. <lol2>
pasowałbyś do głównego bohatera.

To Ty wypisz te które najbardziej lubisz...no dalej...

ocenił(a) serial na 10
nacia0909

Ty Rudolfie pieprzony . PORÓWNUJESZ A NIE PRZYRÓWNUJESZ - jak co .
Ooo Kevina oglądasz? : DD Gratuluje ; D

Naprawdę mega mi przykro że nie znasz się na filmach.
Dałbyś spokój "/

Kto tu jest dzicko "buhahahahha" "hahaha" - nie potrafisz inaczej wyrazić śmiechu ? pewno nie masz się wgle z czego śmiać...

Nie zniże się do twojego poziomu (nazwa; Totalne dno ) i nie pośmieje się z toba z niczego .

nacia0909

nacia0909 - TY ZACZYNASZ BYĆ AGRESYWNA, A JA TAKI PRZECIEŻ DO WAS JESTEM MIŁY I ŻYCZLIWY;( A świat M. niestety nie oglądam, nawet jeszcze ani razu;D Czekaj, a ja lubię jeszcze ,,DZIEŃ ŚWIRA" rozwalił mnie ten film...Ja ci mówie superowy, z M.KONRADEM w roli głównej....oBEJSZYJ SĘ I WYLUZUJ TEŻ..;) i ODPUŚĆ SOBIĘ TEGO SKAZANEGO I TYCH PIRATÓW Z KARAIBÓW, BO WIDZĘ, ŻE ONI MAJĄ ZŁY WPŁYW NA TWOJĄ PSYCHIKĘ;p

tomaszek0017

Tomuś ja ci twoich ulubionych nie krytykuje, ale jak zobaczyłem tego Kevina to nie wytrzymałem...Ale w sumie troszeczkę cię rozumię, bo jak mały byłem też kochałem ten film i wogule takie tego typu...A, że wyrosłem z tego to krytykuję, i krytykuję bajkowe filmy...A wy nadal swoję i nadal za tym SKAZANYM NA ŚMIERĆ, A TO PRZECIEŻ, ŻE PRAWIE JAK BAJKA tylko tak wygląda jak film...Wychwyć to tomaszku...xD

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Zalezy jak podchodzisz do tematu "ulubione" jak wrzucam w ulubione filmy ktore mi zapadly w pamiec, to nie znaczy ze jest ogladam non stop w kołko;] Pokazesz swoje ulubione?

Robisz jeden podstawowy blad dzieciaku oceniasz filmy nie ogladjac ich. To jest conajmniej smieszne i zabawne :D

A wogole sam temat jest agresywny wiec ty nie mow na nikogo ze jest w stosunku do ciebie agresywny...

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

"Dzień świra" - wow ;d Twój dzien chłopcze . ; D

A wiesz co bym Ci kupiła ? Słownik ortograficzny .

zero logiki , brak ortografii , zero dojrzałości... To tylko można w Tobie zobaczyć po tym co piszesz .

Bajką jest Twoje życie . Nic nie rozumiesz , wolisz bezproblemowe sprawy . To jest Twój błąd , Ty jesteś porażką .

Agresywna ? To jak ja mogę oglądać to co ty ? To tylko czache ryje "/

nacia0909

DOBRA, NIE BĘDĘ CIĘ OBRAŻAŁ, TAK JAK TY MNIE, BO WIESZ NA NECIE TO KAŻDY POTRAFI, ALE WIESZ WEŻ TE SWOJĘ MĄDROŚCI ZACHOWAJ DLA SIEBIE I PRZESTAŃ WRESZCIE MNIE NAJEŻDŻAĆ, BO JA CIEBIE ANI NIE WYZYWAM ANI NIE OCENIAM, A TY MI TU WYJEŻDŻASZ Z JAKIMIŚ TANIMI TEKSTAMI...ALE SPOKO WIDOCZNIE TAKA JESTEŚ, NIE MNIE OCENIAĆ...A WIESZ, TĘ AGRESJĘ W TOBIE TO MÓGŁ WZBUDZIĆ TEN SERIAL, TAK CZASEM BYWA, MOŻE ZA BARDZO SIĘ NIM PRZEJĘŁAŚ???ALBO ZA DUŻO ODCINKÓW NARAZ OBEJRZAŁAŚ. MOŻE ZA OSTRY DLA CIEBIE, ALE CZY JA WIEM, TAKA BAJKA???

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

A skąd możesz wiedziec jaki jest ten serial skoro go NIE obejrzałeś?!

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

Przestań wogóle pisać o tym że ktoś na ciebie najeżdża. Zakładając taki temat z takim tytułem odrazu najechałeś na wszystkich fanów! Chyba że już nie pamiętasz co pisałeś?

-Założyłeś głupi temat obrażając wszystkich
-Nie obejrzałeś serialu

Więc co tu masz do gadania?:D Według twojego myślenia powinieneś wejść na wszystkie filmy których nie obejrzałeś ale przypuszczalnie myśląc że jest do niczego i zakładać takie jak ten głupie tematy... Więc powodzenia w misji synu;)
P.S FilmWeb ma obszerną bazę danych;)

tomaszek0017

Ty Tomaszek, poprostu mnie powalasz już nie mam do ciebie sił...Piszę już to nie wiem, który raz z kolei, a ty swoje.Ja przecież oglądałem ten serial, jego pierwsze odcinki, ale szybko przestalem, bo mi się nie podobał i już.A temat jaki napisałem, to sama prawda o tym filmie, bo przecież on taki jest, <frajerski> I nie dziwie się, że ten film ma takich fanów(jaki film, tacy fani)xD

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

"A temat jaki napisałem, to sama prawda o tym filmie, bo przecież on taki jest, <frajerski> I nie dziwie się, że ten film ma takich fanów(jaki film, tacy fani)xD "

I Ty mnie nie obrażasz ;/ ?
parę odcinków z pierwszej serii nie nazywa się oglądaniem ."/
Jesteś tak głupi że sam pojąć tego nie możesz ;/

nie jestem agresywna .

no ale nie wiedziałam że chorzy ludzie szczerość nazywają agrasywnością..

ja Ci to w oczy moge powiedzieć .!!
jakby film był kiepski to nie miałby tak dużej oceny "/

Frajerze...

ocenił(a) serial na 8
Kalimero

To nie film, to serial. I nazwałeś mnie frajerką, palancie. I niech Ci ktoś naprawi Caps Lock.
Ale mimo wszytsko kocham Rudolfa i to się liczy.

ocenił(a) serial na 10
Claire_J

dobra oglądaj sobie dalej mode na sukces ale prison break rządzi!!!rozumiesz???
rządzi!!!

patryk_koks_666

DLA WSZYSTKICH FANÓW FRAJERSKIEGO SERIALIKU xD
Nie nakręcajcie się tak xD

DO FANA NR1
,,prison break rządzi" -Buhahahaha..W twojej wyobrażni??????????????????????????????????? xD
A jak ty oglądasz mode na sukce CZY TAM SKAZANY NA ŚMIERĆ to nie znaczy, że ja też musze, TAKI SZAJS OGLĄDAĆ xD

DO FANA NR1 I INNYCH FANÓW
HM ŻE,,,FRAJERSKI FILM" -NO CÓŻ PRAWDA CZASEM BOLI, DAJCIE JUŻ SOBIE NA WSTRZYMANIE, BO JA TO WIEM I WY TEŻ TO WIECIE, ŻE RACJE MAM JA xD

ocenił(a) serial na 8
Kalimero

Ależ oczywiście, że masz rację. Jak my, tacy frajerzy, co oglądają PB, a nie Twoje ulubione "Miodowe lata" i ulubioną postać Tadzika, możemy mieć rację? Ludzie, to to ma rację, pogódźcie się z tym do jasnej cholery w końcu i przyznajcie się do błędu!
A teraz przestań używać Caps Lock'a, wyrażać swoich emocji za pomocą "buahahaha" i stawiania nadmiernej ilości znaków interpunkcyjnych, bo inaczej moja miłość do Rudolfa pryśnie tak szybko jak się pojawiła, a tego chyba nie chcemy.

ocenił(a) serial na 10
Kalimero

To pochwal się ile masz lat w takim razie? :)

Ludzie nie naskakujcie na niego.

Postawcie się na jego miejscu:
Gubi się w pierwszym odcinku a w następnych obmyśla jak to się stało że Michael trafił do więzienia :)

Po drugie, taki frajer (nie oszukujmy się :)) nie może pojąć tego, że można ryzykować życia dla ukochanej osoby.

Prawdopodobnie tylko grałby w gry online, w których wyzywałby innych graczy.

Jest cwany ale tylko przez internet :) W prawdziwym życiu prawdopodobnie nikt go nie lubi i dlatego próbuje odreagować w Internecie.

Panie "kochaj_rudolfa"... Chyba czas zobaczyć na małego rudolfa przez lupę i przestać się użerać nad sobą.

Wyjdź czasem z kolegami, ale najpierw znajdź jakiś, dobrze? :)

Bo tekstami "Kochaj rudolfa" nie przekonasz ludzi do siebie. Zgaduje że "Rudolf to Twoje przezwisko.

Pozdrawiam serdecznie fanów serialu i nieserdecznie rudolfa :)

mrj

Hm, nie mając argumentów w obronie serialu PB, ZJECHAŁAŚ MNIE, ale OK, NA NECIE NIE ZNIŻAM SIĘ DO POZIOMU JAKIŚ, NAPALONYCH LASEK I NIE PROWADZE Z NIMI DYSKUSJI.
KULTURA, KULTURA DROGIE PANIE;)