Genialny, wspaniały, rewelacyjny...Jedyny który tak potrafi trzymać widza w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty, wprost nie można oderwać oczu. doskonały scenariusz, hipnotyzujący bohaterowie z których każdy jest wyjątkowy i żadnego z nich nie da się nie lubić, nawet tych zbirów ( niech żyje Mahone i żeby nie było Scofield też:) Wentworth gra genialnie: takiego inteligentnego wrażliwca, który posiada w sobie tyle uroku osobistego że łoo!!! Oklaski na stojąco dla twórców serialu!!!
Ale went miller chyba gayem jest :P.......
.. ..
.. .. . . . ...
... .
.... ....... ......
......... .. .
..... . .. .. ..
. ......... . .
..... . ... . ..
. ... . .. ..
.
fenomen wśród seriali to dexter jest, prison break jest tylko jednym z wielu ciekawych (1sezon, 2 troche ssie, 3go nie widzialem)
Dla kazdego inny serial jest fenomenem wsrod seriali...
Dla jednych Dexter, dla drugich Prison Break, dla trzecich Lost, dla czwartych Heroes, dla piątych Twin Peaks, dla szóstych Dr. House, dla siódmych Moda na Sukces, dla ósmych Supernatural, dla dziewiątych Drużyna A, dla dziesiątych Alf, dla jedenastych M.A.S.H, dla dwunastych na wspolnej, dla trzynastych weronika mars, dla czternastych Kobra oddzial specjalny, dla pietnastych ostry dyzur, dla szesnastych gotowe na wszystko ... nie chce mi sie juz wymieniac ale tego jest od cholery! (dla siedemnastych zagubiony w czasie) ...
Dlaczego kazdy mowi jaki jest wg. niego fenomen wsrod seriali, przeciez wiadomo ze zawsze znajdzie sie ktos, dla ktorego serial ktory jest najlepszy dla jednego, bedzie gniotem dla drugiego ... To nie ma sensu.
Po prostu wystarczy napisac :
"Uwazam, ze Prison Break jest bardzo dobrym serialem, jednym z najlepszych, poniewaz <argumenty> ITP ..
Niby tak ale porównując np. American Pie czy Szalony Akademik od razu widać że jeden jest całkiem spoko choć nie każdemu może się spodobać a drugi to zwykły syf i gusta nie mają tu nic do tego. Argumenty na spadek formy prison breaka w drugim sezonie zostały już podane z tysiąc razy. Już początek pierwszego odcinka 2sezonu gdzie widzimy bohaterów uciekających w dzień przez las, a pod koniec poprzedniego odc zostali otoczeni na płycie lotniska w nocy - piękny przeskok. Potem mamy T-baga któremy weterynarz przyszywa rękę - kiedy to zobaczyłem byłem gotów się założyć że on pewnie jeszcze tą ręką będzie robił niejeden szalony wybryk. Scofield ganiający w bluzie w zajebiste upały, wpadka goni wpadkę, przypadek goni przypadek. To najlepszy dowód na to że 2 sezon został nakręcony dla kasy i rozkapryszonych fanów. W dexterze mamy super czarny humor, ciekawą fabułę i bohatera którego powinniśmy potępiać a mimo to większość widzów go uwielbia. Fabuła 2go sezonu dla mnie jest jeszcze lepsza od pierwszej. Mamy trochę przypadku ale nie są one tak naciągane jak w prison breaku. I dla tego prison break to średniak a dexter to fenomen.
Pisząc, że Prison Break jest fenomenem wyraziłam własną opinię. Bo dla mnie faktycznie jest:) Nie twierdzę, że każdy musi myśleć podobnie. Są gusta i guściki...
,,doskonały scenariusz,,
,,hipnotyzujący bohaterowie z których każdy jest wyjątkowy,,
,,Wentworth gra genialnie,,
Japierdole O_O
A i zgadzam się z hornet, Dexter jest jednym z najlepszych seriali(jak nie najlepszym) a nie ta komercyjna, odmóżdżona papka dla hamerykanskich mas....
doskonały scenariusz - czy ja wiem . To zaczyna przypominać Modę na Sukces . Zmartwychwstania, doczepianie gów itp.
Hipnotyzujący bohaterowie z których każdy jest wyjątkowy - każdy jest wyjątkowy ? Dla mnie przechodzeń nr, 99255 nie jest wyjątkowy . A dla ciebie ?
Wentworth gra genialnie - Hmm. I tu się nie zgodzę . Powiedzmy tak : Wentworth gra przeciętnie , bo przecież nie jest Al'em Pacino )on gra genialnie). Wentworth gra genialnie w teledyskach . Tam przynajmniej nie musi nic mowić (i może tak jest lepiej).
Danteusz, bez przekleństw , bo jeszcze jakaś nastolatka to przeczyta.
black_sheep, to był taki wielki błąd że musiałaś drugiego posta napisać ;) ale zgadzam się, PB nie jest jakiś genialny. A te sceny, które są prawie w każdym odcinku, np. policja dobija się do drzwi, t-bag probuje się uwolnić, znowu scena policjantów, a za kilka sekund już nie ma t-baga hehe :D takich momentów jest mnóstwo. ale za to PB wciąga niesamowicie, jak już włącze telewizor, to musze do końca obejrzeć odcinek.
PS: każdy tu przeklina więc nie wiem o co ci chodzi ;p
Nie trzeba przeklinać, żeby udowodnić swoje racje. Bo żadnych argumentów nie podałeś...Ale każdy może mieć swoje zdanie. "Odmóżdżona"? Hmm myślę, że przesadziłeś. Film jest niegłupi a to co się dzieje jest fikcją nie musi być prawdopodobne. Co się komu podoba. Dla mnie scenariusz jest niesamowicie ciekawy i wciągający
Wentworth gra genialnie xDDDDDDDD Chyba właczasz TV tylko na ten serial i nic innego. Nie obrazam Cie, ale ktoś kto twierdzi, ze ten aktor w ogole gra nic poza tym serialem nie oglada.
A scenariusz PB, żeby zredukować koszta produkacji piszą bezdomni za hamburgera i ciepłą zupe.
Nosz kurwa mać coście sie tak przyjebali tych bezdomnych ?! Jakiś dzieciak rzucił na forum takim głupim tekstem , który nie ma pokrycia nigdzie a później dzieci powtarzają . Bezdomni bezdomni , a czemu nie sprzedawcy butów czy chociażby lakiernicy ?