znaczy że <może> będzie 7, i nie wiadomo czy Miller wystąpi we wszystkich. Moim zdaniem niech go nie uśmiercają tylko, niech na jeden sezon gdzieś wyjedzie z Sarą i będzie gites ;] a w tych sezonach więcej SUCRE!!!!! bo mało mu jest poświęcane czasu, stosunkowo. Ale jak dla mnei to góra 5 sezonów. ale jak zrobią 7 to tez obejrzę, co mi tam. ;]
mam jeszcze pytanie:
w przyszła niedzielę będą dwa odcinki czy dalej po jednym?
odcinek 3 - 8 września 2008 USA - Shut Down
odcinek 4 - 15 września 2008 USA - Eagles and Angels
odcinek 5 - 22 września 2008 USA - Safe and Sound
odcinek 6 - 29 września 2008 USA - Blow Out
odcinek 7 - 6 pażdziernika 2008 USA - Self Preservation
i poki co '<może>' bedzie 6 sezonów, zalezy czy FOX bedzie mial nadal taki zysk =)
Przeciez 4 sezon miał być ostatni.. Najlepiej żeby uśmiercili wszystkich! Wtedy bedzie gites ^^
Moim zdaniem nie powinni uśmiercać głównych ról.Film po tym już nie jest taki sam!Głupio że w niedzielę leci tylko jeden odcinek a nie tak jak kiedyś dwa!
a ja myślałem że nikt nie jest na tyle głupi żeby oglądać 4 sezon a tu widze że chcecie kolejnych. 3 sezon był tak żenujący że na miejscu ludzi z FOXa wypieprzyłbym to z ramówki i zastąpił czymś konkretniejszym. nie to żebym był jakimś wielkim antyfanem, pierwszy sezon był naprawde dobry i trzymający w napięciu a kolejnymi producenci ewidentnie chcieli wykorzystać dużą oglądalność.
Więcej Aldo Barołsa!! A nie, przecież on juz zdechł.....a nie, przecież to nie ma znaczenia.
Ten serial powinien się skończyć na 1 sezonie. Wtedy mógłbym go uznać za bardzo dobry ale jeżeli są robione kolejne sezony które są beznadziejne to ocenia się całość.