czyżby ziomuś najepiej sobie radził ze wszystkich uciekinierów? ... a może odnalazł swoją hollandię... co o tym myslice? wiem że są ważniejsze tematy w serialu, lecz PSYCHOL także uciekł z FOX RIVERa
ej no właśnie nie powinni tak o nim 'zapominać' :/ On fajny jest i wprowdzał troszkę komizmu do PB :D
No chyba nie myślicie ze juz go nie będzie. Powróci w wielkim stylu ja wam to mowie ;P.
Najlepsze jest to jak goni na tym zakoszonym rowerze!!! <lol2> ja nie moge on jest dobry <lol2> lubie tą scene!!!!!! podziwiam tego aktora on tak swietnie gra psychola
Mi też ta scena się podoba, jest poprostu komiczna. On jest nie wygięty, a te jego spojrzenie- zupełny psychol!
To zwróccie uwagę na to co robi w Fox River gdy się zastanawia po co Scofieldowi tatuaż. Mi mianowicie się to kojarzy z "wielorybami".
A najlepsza z nim scena to gdy zaczął robic tratwę.
ciekawy i zarazmem śmieszny jest ten gość. daje dużo humoru do tego serialu. tak mi się zdaje że wszystkich złapia a on ucieknie :))
nim się mało interesują dlatego ma przewagę w ucieczce, podąża w innym kierunku niż inni
Najlepsza jest scena jak wbił się do fastfooda bo trochę zgłodniał...potem zobaczyła go laska która chciała spędzić miłe chwile ze swoim chłopakiem właśnie w tym fastfoodzie...najlepsza w tym była jego reakcja jak zaczęła krzyczeć...zrobił głupia minę, odstawiił cole i wyszedł kulturalnie ;) HAYWIRE rulez