Swojego czasu sledzilem prison breaka cały czas i ogladalem od dechy do dechy.Od jakiegos czasu nie mam na to czasu.Skonczylem na odcinku ja Michael uciekl z sony(czy jak to tam) wszyscy spierdzielili, odcinek konczy sie jak jakas babka wyje "Llorando" Scofield jedzie autem w sina dal, meksykaniec co grał w kosza wrócił do domu itd.
Moze pytanie troche z dupy ale czy bylo cos jeszcze potym jaka nowa seria,odcinki??? jesli tak to napiszcie mi na jakim odcinku skonczylem chodzi mi o numer odcinka.
To był 13 ( ostatni ) odcinek 3 sezonu. Został ci 4 sezon ( jak narazie 16 odc. )
ależ warto! IV sezon jest 100 razy lepszy od III,który moim zdaniem był tragiczny...choć przyznaję rację,że największym arcydziełem okazały się dwa pierwsze sezony...
Ja oglądam prisona od początku i teraz się nie mogę doczekać 17 odcinka,więc polecam oglądać 4 sezon 1 i 2 była najlepsza,3 taka sobie ale jeśli podobała ci się 2 to ta też będzie ci się podobała bo dzieje się na wolności a nie w zamkniętym wiezieniu.Ale jeśli ci sie nie podobała o i tak oglądaj ze względu na ostatnią serię i jak bywa w prisonie zaskakującym zakończeniu.