PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ile jest sezonów??

ocenił(a) serial na 10

Siemanko! Od kiedy prison break leci na polsacie zaczalem go ogladac i musze powiedziec ze jest znakomity. Moglby mi ktos jeszcze powiedziec ile jest wszystkich sezonow i po ile odcinkow w sezonie? z gory dzieki

ocenił(a) serial na 10
zelmer

Na razie wyszedł cały 1 sezon-22 odcinki. A z 2 sezonu na razie wyszło 15 odcinków a dzisiaj 16 wychodzi! A 3 sezonu o ile bedzie to jeszcze nie ma.

ocenił(a) serial na 4
adamzvx

dodam tylko że 2 sezon ma mieć 22 odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
vaski

Acha. Wielkie dzieki! pozdro

ocenił(a) serial na 9
zelmer

Ja też podobnie jak ty zelmer zaczełem oglądać ten serial na Polsacie i mi również bardzo sie spodobał. Niech ktoś mi powie co będzie sie działo w kolejnych odcinkach??

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Będzie się działo o 1000 % więcej niż się dzieje :)

ocenił(a) serial na 4
DAMIANO_7

ja wiem że szukanie prezentu na gwiazdkę jest bardzo ekscytujace :) zwłaszcza przed gwiazdką :) ale po co chcesz wiedzieć co bedzie się działo ? ja moge powiedzieć że na początku każdego odcinka narrator mówi "Previously on Prison Break" xD

ocenił(a) serial na 4
DAMIANO_7

ja wiem że szukanie prezentu na gwiazdkę jest bardzo ekscytujace :) zwłaszcza przed gwiazdką :) ale po co chcesz wiedzieć co bedzie się działo ? ja moge powiedzieć że na początku każdego odcinka narrator mówi "Previously on Prison Break" xD

ocenił(a) serial na 10
vaski

a czy to "previously on prison break" nie mowi czasem Miller? bo mi sie wydaje ze tak.... ;)

ocenił(a) serial na 10
vincentvega_3

a dobrze Ci się wydaje bo to mówi właśnie sam Wentworth Miller

ocenił(a) serial na 10
kellerman

i czasem Linc the sink chyba też ;)

ocenił(a) serial na 7
kellerman

heh, fajnie, nie wiedziałam o tym :P Nastepnym razem uwazniej sie wslucham :) Poza tym Miller ma zabójczy głos... i zabójcze spojrzenie :)