Siemanko! Od kiedy prison break leci na polsacie zaczalem go ogladac i musze powiedziec ze jest znakomity. Moglby mi ktos jeszcze powiedziec ile jest wszystkich sezonow i po ile odcinkow w sezonie? z gory dzieki
Na razie wyszedł cały 1 sezon-22 odcinki. A z 2 sezonu na razie wyszło 15 odcinków a dzisiaj 16 wychodzi! A 3 sezonu o ile bedzie to jeszcze nie ma.
Ja też podobnie jak ty zelmer zaczełem oglądać ten serial na Polsacie i mi również bardzo sie spodobał. Niech ktoś mi powie co będzie sie działo w kolejnych odcinkach??
ja wiem że szukanie prezentu na gwiazdkę jest bardzo ekscytujace :) zwłaszcza przed gwiazdką :) ale po co chcesz wiedzieć co bedzie się działo ? ja moge powiedzieć że na początku każdego odcinka narrator mówi "Previously on Prison Break" xD
ja wiem że szukanie prezentu na gwiazdkę jest bardzo ekscytujace :) zwłaszcza przed gwiazdką :) ale po co chcesz wiedzieć co bedzie się działo ? ja moge powiedzieć że na początku każdego odcinka narrator mówi "Previously on Prison Break" xD
a czy to "previously on prison break" nie mowi czasem Miller? bo mi sie wydaje ze tak.... ;)