PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Hej.Słyszałam ze jest 3 sezon Prison Break.Czy to prawda??I jeszcze jedno-ile odcinków miał 2 sezon?? Też 22??

ocenił(a) serial na 8
Klaudiabr

Obecnie leca odcinki drugiego sezonu wiec nie moze byc trzeciego

ocenił(a) serial na 10
Klaudiabr

Moze jest 3 sezon, ale nakrecony, a nie emitowany! A 2 sezon stanal na 13 odcinkach i juz (nareszcie) jutro bedzie wyemitowany kolejny! A ja sobie zrobilam wlasnie maraton z PB od 1 sezonu ku przypomnieniu :) No i jestem na jednym z najsmutniejszych momentow w serialu, na ktorym ryczalam jak szalona... I tu prosze sie nie smiac, bo chodzi o to jak Westmoreland znajduje w swojej celi martwego kotka... Ale teraz ominelam ta scene, by znow nie plakac...

k_ajcila

no co wy, 2 sezon nawet nie jest nakręcony do końca, a co dopiero 3 !!

ocenił(a) serial na 10
Klaudiabr

Jak będzie 3 sezon to ja nie oglądam :/ Nie jestem fanem tasiemcowego przeciągania dla kasy :/

Klaudiabr

hmm zarabisty serial. 2 sezon ma 22 odc a tez slyszlaem ze jest 3 sezon wiec mam nadzieje ze uda im sie :D

ocenił(a) serial na 4
Klaudiabr

eehhhh widzę że wszyscy przez te przerwy sie pogubili :]

1 sezon ma 22 odcinki
2 sezon ma mieć też 22 odcinki

a w tej chwili, po przerwie świątecznej (jak można to tak nazwać) leciał w poniedziłek albo wtorek 14 odcinek z 2 sezonu :D i co moge powiedzieć ... był świetny :)

Jedyna wada tego serialu to prawdopodobnie 2 ostatnie odcinki 1 sezonu :| troszke tam przesadzili, ale zostało to naprawione w pierwszych odcinkach 2 sezonu

cieszy to że wreszcie wyjdzie u nas na dvd, chyba w marcu :) tylko dlaczego tak późno ?

Dlaczego ktos przetłumaczył orginalny tytuł :( tego niewiem

Gratuluje Polsatowi i mam tylko nadzieję że zaraz po 1 sezonie poleci 2