PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Załóżmy, że jakaś indywidualna jednostka zgarnie kasę z UTAH, albo Scofield podzieli się nią z ekipą.Zapewne wtedy rozpocznie się ucieczka poza granicę kraju. Tylko kto zdoła uciec? Stawiam na Scofielda i Linca, Przesłanki ku temu ma też T-Bag.Jest niezrównoważony,ale działa z zimną krwią. Reszta zginie,albo wróci do paki,ale to tylko moja opinia. Zapraszam do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
mehantor

Sądzę, że nie zdoędą kasy. Bo wtedy już mieliby tylko jedną drogę. W stronę najbliższej granicy. Będą kombinować, a kasa by rzecz ułatwiła :]

Aintha

2 Linc i Miechael
T-Bag z powodu nie kontrolowania sie moze miec problem
Sucre ze wzgledu na Mari Cruz
C-Note rodzina.
Tweener sam moze miec pronblemy do tego jest troche nie uwazny no i wydaje mi sie ze ma pecha.
Haywire bez kasy moze byc ciezko ale patrzac na jego postac dziwnym trafem moze byc to mozliwe o ile ma zamiar przekraczac granice.

ocenił(a) serial na 9
hipis87

Chyba ktos tu 6 odcinka nie oglądał :))))) Więc może nie będę zdradzać :] w których miejscach się mylisz :D

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Stawiam na Mike'a, Lincolna, Sucre i C-Note. Ale bracia przekroczą ją pewnie w ostatnim odcinku chyba że będzie trzeci sezon

ocenił(a) serial na 9
Basm

stawiasz na dobrych... A ja myślę, że z tej dwójki ktoś poleci i podejrzewam C-Note'a

mehantor

Po obejrzeniu 6 odcinka, w którym prawie cała ekipa się zebrała, spodziewam się,że znowu się rozdzielą.Mahone złamie Tweenera i przez to ktoś poleci.Mimo wszystko dalej obstawiam,że granicę USA przekroczą,a co za tym idzie wolności zaznają Scofield,Linc i T-Bag.Chociaż faktycznie ciekawe co się stanie z C-notem i Sucrem.

ocenił(a) serial na 10
mehantor

Burrows i Scofield - bo było by bez sensu gdyby Ich złapali..
poza tym jeszcze..
Haywire - tak jak w CUBE - wariat przetrwa.

ocenił(a) serial na 8
Radoslavus

Oh biedny Tweener :(. Może i go złapali, ale nie zdradzi paczki. Co za dużo to niezdrowo. Będzie próbował się wydostać - nie wykluczone, że ktoś mu w tym pomoże. Jeśli mu się nie uda to prawdopodobne, że trafi swojego kolege z celi "Avocado".
Dobra przejdźmy do samej ucieczki.
1. Micheal albo Linc zostanie zchwytany, ale dobrze sie ta sprawa zakończy.
2. Sucre zemści się na kuzynie i zabierze ukochaną ze sobą

Jeszcze wiele niespodzianek przed nami. Nie można zapomnieć o obietnicy jaką Scofield przyrzekł Cooperowi no i jeszcze Sara powstrzymuje go przy opuszczeniu kraju. Tak wiec nie ma co liczyć na ucieczke w tym sezonie.

fazza_

nie wiem czy ktoś zapomniał.... ale co z Ojcem braci? to raczej tez ich zatrzyma w kraju i bedzie o tym motyw w tym sezonie...

mehantor

ja myśle że Linc wpadnie, ale dobroduszność kellermana ujawni się wreszcie po kontaktach z sarą i być może będzie chciał on pomóc wyciągnąć linca z paki, co do reszty to t-bag chyba długo nie pociągnie, tweener to jak sami wiecie zapewne odwiedzi "kumpla" avocado, c-note umknie z rodziną, sucre być może odbije odzyska swoją kobietę i zniknie, a scofield bez 2 zdań się nie da złapać pozostaje jeszcze syn linca którego trzeba wyciągnąć, ale może tu też zadziała kellerman albo stary burrows, ale to są tylko moje domysły nie bieżcie tego do serca.