PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jak długo...?

użytkownik usunięty

Przez ile odcinków można uciekać z więzienia, próbować wydostać się z bezludnej wyspy, albo śledzić losy rodziny projektantów mody? Jednym słowem ... po 1-3 odcnkach, jedna wielka "naciągana" nuda.

ocenił(a) serial na 10

Krótka rada NIE OGLADAJ!(jak ci sie nie podoba)
Pozdro

użytkownik usunięty
tomaszek0017

Krótka rada: nie udzielaj się jeżeli nie wiesz do czego służy forum, równie dobrze możesz powiedzieć: Kto nie lubi tego serialu, ten nie może przyznawać ocen "gwiazdek", ale czy to by miało jakiś sens?

Przeciez tomaszek19883 nic takiego nie powiedzial. najzwyczajniej w swiecie odpowiedzial na pytanie zalozycielowi tematu. a co napisac komus kto widzi w serialach ciagnacy sie makaron bez konca? ja odpowiedzialbym tak samo.

ocenił(a) serial na 9

Dlatego właśnie tworzone są seriale żeby fabuła rozgrywała się przez większy okres czasu! Gdyby było inaczej zrobiliby z tego film kinowy! Proste! Po co wogóle takie pytania zadajecie ludziska?

ocenił(a) serial na 9

Lepiej pogdybajmy o następnych odcinkach, np: jak T-bag załatwi problem z azjatą?, co teraz zrobi Gretchen?, no i dla mnie rzecz jedna z najważniejszych: czy dojdzie do konfrontacji Mahone z bandziorem co mu zabił syna i jak to się zakończy? Myślę że to są o wiele ciekawsze tematy dla maniaków PB niż ile można to ile tamto! Pozdro:)

ocenił(a) serial na 10

Glosy rozumiem to ma odzwieciedlic popularnosc serialu i jakosc ale po co co drugi temat na forum jedzie po serialu ze zalosny,nudy, ciagnie sie po co to? Ja nie lubie M jak milosc ale nie wchodze na forum i nie najezdzam:/
znudyil ci sie serial to nie ogladaj albo ogladaj to mnie juz nie obchodzi ale na co zakladasz taki watek?