PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Chciałabym dowiedziec co sadzicie na temat tego, ze aktorce,ktora gra Sare sprawia przyjemnosc calowania sie z Millerem??Chyba kazda by chciała i czerpała z tego przyjemności i mimo tego ze ona jest z kims zwiazana i jest zz kims wciazy to nie znaczy ze ona tego nie lubi:D:P
Bo jak patrze na film to ewidentnie widac ze cos czuja do siebie.Jakas wiez,nic sympatii.Widac to w oczach.I to juz jest poza gra aktorską.MACIE JAKIEŚ SNY Z UDZIAŁEM MILLERA??

ocenił(a) serial na 10
szerett

komentarze w stylu:kolejny beznadziejny post , i gorsze mnie nie ruszaja.POZDRO :D:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 4
szerett

<hahaha> ja pie$^%&*#

staram się czytać każdy temat odnośnie PB nooo ale twój to bije wszystkie. złota malina za temat :)

czekam aż ktoś odpowie cos takiego:
"ja bardzo przypominam Millera :) gdybyć chciała przeżyć coś więcej z milerem niż tylko marzenie senne to napisz :* a ja postaram sie spełnic każde twoje nocne fantazje z Millerem"

ocenił(a) serial na 6
szerett

jasne gdy na nich patrze to ja sama dostaje orgazmu!!!!!!!!!!!!!!i jesli komentarze w styly koeljny beznadziejny post Cie nie ruszaja to ja nie wiem juz jak mozna trafic do kogos takiego i prosic o niezasmiecanie strony takimi postami!

ocenił(a) serial na 10
szerett

o boże kolejna zielona sikawa mocząca sie na widok michaela.. oh i ah.. mua mua mua koFFAm go i cHceM bYc z nIm CudoFFniE byŁobY gO pOcałoWac

nie no wymiekam! ah te przemyslenia nastolatki xD

axel_low

moze ona jest w ciazy z michaelem?????? tzn z tym aktorem co gra pieknego michaela:P

ocenił(a) serial na 10
szerett

Nie no co wy.....ona ma sny:)

moim zdaniem masz 13 lat:)

ocenił(a) serial na 6
agae

Nie no temat wymiata <lol2> numero UNO :D
Mam tylko nadzieje ze przez te sny nikt w ciaze nie zajdzie ;] choc kto wie :D

ocenił(a) serial na 10
szerett

sa jeszcze ogorki i banany jako przydatne akcesoria dla napalonych nastolatek:P

ocenił(a) serial na 6
agae

i wiele wiele innych cieakwych przyrzadow tak ze jak bedzie next odcinek to heyah

szerett

ja mialem sen z udziałem T-Bag'a......;))))

ocenił(a) serial na 10
szerett

ahhhhhh juz mi sie gorąco robi:)!!!!!!! Sen z T-Bagiem musial być podniecający:D