Chciałabym dowiedziec co sadzicie na temat tego, ze aktorce,ktora gra Sare sprawia przyjemnosc calowania sie z Millerem??Chyba kazda by chciała i czerpała z tego przyjemności i mimo tego ze ona jest z kims zwiazana i jest zz kims wciazy to nie znaczy ze ona tego nie lubi:D:P
Bo jak patrze na film to ewidentnie widac ze cos czuja do siebie.Jakas wiez,nic sympatii.Widac to w oczach.I to juz jest poza gra aktorską.MACIE JAKIEŚ SNY Z UDZIAŁEM MILLERA??
komentarze w stylu:kolejny beznadziejny post , i gorsze mnie nie ruszaja.POZDRO :D:D:D:D:D:D:D:D
<hahaha> ja pie$^%&*#
staram się czytać każdy temat odnośnie PB nooo ale twój to bije wszystkie. złota malina za temat :)
czekam aż ktoś odpowie cos takiego:
"ja bardzo przypominam Millera :) gdybyć chciała przeżyć coś więcej z milerem niż tylko marzenie senne to napisz :* a ja postaram sie spełnic każde twoje nocne fantazje z Millerem"
jasne gdy na nich patrze to ja sama dostaje orgazmu!!!!!!!!!!!!!!i jesli komentarze w styly koeljny beznadziejny post Cie nie ruszaja to ja nie wiem juz jak mozna trafic do kogos takiego i prosic o niezasmiecanie strony takimi postami!
o boże kolejna zielona sikawa mocząca sie na widok michaela.. oh i ah.. mua mua mua koFFAm go i cHceM bYc z nIm CudoFFniE byŁobY gO pOcałoWac
nie no wymiekam! ah te przemyslenia nastolatki xD
Nie no temat wymiata <lol2> numero UNO :D
Mam tylko nadzieje ze przez te sny nikt w ciaze nie zajdzie ;] choc kto wie :D
sa jeszcze ogorki i banany jako przydatne akcesoria dla napalonych nastolatek:P
i wiele wiele innych cieakwych przyrzadow tak ze jak bedzie next odcinek to heyah