PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jak myślicie...

ocenił(a) serial na 10

czy twórcy serialu zafundują nam kiedyś jakąś scenę intymną, albo chociaż jej sugestię, z udziałem Michaela i Sary (przy założeniu, że jeszcze się kiedyś spokają)? Wątek Michael - Sara nie jest wątkiem pierwszoplanowym i bardzo dobrze, ale chyba wszyscy zgodzimy się, że jest dosyć emocjonujący ;)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Ja uważam że nie ale, chciałbym żebym się mylił:)

ocenił(a) serial na 7
kamil_161D

ja też jestem prawie pewna ze się takiej sceny nie doczekamy ;) i w sumie to nawet nie wiem czy bym tego chciała. W końcu zakonczenie pt. "I tak Michael i Sara żyli razem i mieli gromadkę dzieci" nie byłoby tutaj zbytnio na miejscu ;P

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Nie chodzi mi o to, bo ja też uważam, że największą kichą by było, jakby się skończyło Michaelem i Sarą na ślubnym kobiercu. Chodzi mi o na przykład ich spotkanie po długim czasie, kiedy chwilowo nic i nikt im nie zagraża no i góre biorą długo skrywane namiętności, mmmm... :) Co Wy na to? :)

ocenił(a) serial na 7
maua_5

hmmm... wiesz co ja tam sama nie wiem, naprawdę nie wiem co o tym mysleć. W każdym razie ludzie tworzący Prisona są geniuszami więc może nawet taką scenę udałoby im się perfekcyjnie zrobić, pełną napięcia i niepewności.... :)
tylko że nie wiem czy to by było po prostu na miejscu

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

No ja myślę, że czemu nie :) Tylko chodzi mi o naprawdę coś ładnego, może właśnie tylko sugestia, nic wprost :) No a po tym na przykład kolejne (standardowo) niesamowite zwroty akcji... Ciekawe. Ja nie miałabym nic przeciwko temu :)

ocenił(a) serial na 7
maua_5

przeciwki to ja też nic nie mam =D bylby nie czegos tym nie popsuli, no samego klimatu czy... no wiesz... takie sceny średnio do tego serialu pasują ;p no zobaczymy co bedzie, bo i tak to nie od nas zależy ;]

ocenił(a) serial na 7
maua_5

przeciwko to ja też nic nie mam =D bylby nie czegos tym nie popsuli, no samego klimatu czy... no wiesz... takie sceny średnio do tego serialu pasują ;p no zobaczymy co bedzie, bo i tak to nie od nas zależy ;]

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

No to prawda, twórcy sami zdecydują :) Ale masz rację - to są geniusze, więc jeżeli tylko zdecydują się na coś takiego, to może to być jedna z najpiękniejszych scen miłosnych w historii kina ;) Pozdro :)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Weź może lepiej jakiś "przyrodniczy" film obejrzyj :P

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Taaaaaaa, a później jeden z tych dzieciaków zostałby wrobiony i trafiłby do więzienia a drugi by też się dał wsadzić, żeby uratować tego pierwszego :P

ocenił(a) serial na 10
maua_5

skoro w 22 odcinku jest watek ze sara przedawkowala morfine (chociaz nie powiedzieli ze nie zyje)to raczej nie mozna sie tego spodziewac

ocenił(a) serial na 10
Hooch

Hmm Ty chyba piszesz o 22 odcinku 1-szej serii, tak? No bo tam rzeczywiście zapodała sobie strzała, ale co sie dalej wydarzyło to nie powiem (choć pewnie sam się dowiedz albo domyślisz ;) )

ocenił(a) serial na 7
maua_5

hehe Maua w tym samym momencie dodałyśmy komentarz =D

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Hehe, znaczy się czujne fanki nie śpią;)

ocenił(a) serial na 7
Hooch

ale co to że Sara przedawkowała ma do rzeczy???

maua_5

bo ktoś po prostu myslał o 22 odcinku jeszcze 1 serii... :] ale szczerze to bardzo lubie wattek Michaela i Sary... :D chciałabym żeby jeszcze spotkali... :D w zasadzie to tylko na to czekam ;D i mysle że żadnej sytuacji nie zepsuliby genialni twórcy PB... :)
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Hej jestem tak samo wielkim fanem Prison Breaka jezeli bys chciala obejrzec 2 sezon to to jest moj numer g-g:7583104.I tez uwielbiam watek michaela i sary w zasadzie czekam tylko na to aby juz byli razem.

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Tez bardzo bym chcial zeby pokazali chociaz jedna intymna scene z michaelem i sara i do cholery naprawde jest emocjonujacy i mysle ze fajny jest taki watek typu michael i sara mi sie np cholernie podoba i jestem zaciekawiony co wydarzy sie w nastepnych odcinkach pozdrowienia dla wszystkich fanow prison break serial jest bomba dla mnie osobiscie arcydzielo.

maua_5

hmm... widze ze nie tylko ja tutaj bardzo lubie watek michaela i sary... ;) nie wiem czy to bylo do mnie ale juz obejrzlama 12 odcinek 2 serii wiec... ;) i juz nie moge sie doczekac wtorku! :D ciekawe czy michael zdola sie skontaktowac z sara...? :)