czy twórcy serialu zafundują nam kiedyś jakąś scenę intymną, albo chociaż jej sugestię, z udziałem Michaela i Sary (przy założeniu, że jeszcze się kiedyś spokają)? Wątek Michael - Sara nie jest wątkiem pierwszoplanowym i bardzo dobrze, ale chyba wszyscy zgodzimy się, że jest dosyć emocjonujący ;)
ja też jestem prawie pewna ze się takiej sceny nie doczekamy ;) i w sumie to nawet nie wiem czy bym tego chciała. W końcu zakonczenie pt. "I tak Michael i Sara żyli razem i mieli gromadkę dzieci" nie byłoby tutaj zbytnio na miejscu ;P
Nie chodzi mi o to, bo ja też uważam, że największą kichą by było, jakby się skończyło Michaelem i Sarą na ślubnym kobiercu. Chodzi mi o na przykład ich spotkanie po długim czasie, kiedy chwilowo nic i nikt im nie zagraża no i góre biorą długo skrywane namiętności, mmmm... :) Co Wy na to? :)
hmmm... wiesz co ja tam sama nie wiem, naprawdę nie wiem co o tym mysleć. W każdym razie ludzie tworzący Prisona są geniuszami więc może nawet taką scenę udałoby im się perfekcyjnie zrobić, pełną napięcia i niepewności.... :)
tylko że nie wiem czy to by było po prostu na miejscu
No ja myślę, że czemu nie :) Tylko chodzi mi o naprawdę coś ładnego, może właśnie tylko sugestia, nic wprost :) No a po tym na przykład kolejne (standardowo) niesamowite zwroty akcji... Ciekawe. Ja nie miałabym nic przeciwko temu :)
przeciwki to ja też nic nie mam =D bylby nie czegos tym nie popsuli, no samego klimatu czy... no wiesz... takie sceny średnio do tego serialu pasują ;p no zobaczymy co bedzie, bo i tak to nie od nas zależy ;]
przeciwko to ja też nic nie mam =D bylby nie czegos tym nie popsuli, no samego klimatu czy... no wiesz... takie sceny średnio do tego serialu pasują ;p no zobaczymy co bedzie, bo i tak to nie od nas zależy ;]
No to prawda, twórcy sami zdecydują :) Ale masz rację - to są geniusze, więc jeżeli tylko zdecydują się na coś takiego, to może to być jedna z najpiękniejszych scen miłosnych w historii kina ;) Pozdro :)
Taaaaaaa, a później jeden z tych dzieciaków zostałby wrobiony i trafiłby do więzienia a drugi by też się dał wsadzić, żeby uratować tego pierwszego :P
skoro w 22 odcinku jest watek ze sara przedawkowala morfine (chociaz nie powiedzieli ze nie zyje)to raczej nie mozna sie tego spodziewac
Hmm Ty chyba piszesz o 22 odcinku 1-szej serii, tak? No bo tam rzeczywiście zapodała sobie strzała, ale co sie dalej wydarzyło to nie powiem (choć pewnie sam się dowiedz albo domyślisz ;) )
bo ktoś po prostu myslał o 22 odcinku jeszcze 1 serii... :] ale szczerze to bardzo lubie wattek Michaela i Sary... :D chciałabym żeby jeszcze spotkali... :D w zasadzie to tylko na to czekam ;D i mysle że żadnej sytuacji nie zepsuliby genialni twórcy PB... :)
pozdrawiam :)
Hej jestem tak samo wielkim fanem Prison Breaka jezeli bys chciala obejrzec 2 sezon to to jest moj numer g-g:7583104.I tez uwielbiam watek michaela i sary w zasadzie czekam tylko na to aby juz byli razem.
Tez bardzo bym chcial zeby pokazali chociaz jedna intymna scene z michaelem i sara i do cholery naprawde jest emocjonujacy i mysle ze fajny jest taki watek typu michael i sara mi sie np cholernie podoba i jestem zaciekawiony co wydarzy sie w nastepnych odcinkach pozdrowienia dla wszystkich fanow prison break serial jest bomba dla mnie osobiscie arcydzielo.