PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Niestety będzie coraz więcej takich naciągań.Im dłużej tym częściej twórcy będą musieli podtzrymywać napięcie i wiązać akcje właśnie w taki sposób.

TCJ

jakim cudem to on załatwił z obciętą ręką Geary'ego? :D tym bardziej że to strażnik więzienny i ich szkolą by radzić sobie z takimi jak T-Bag...
cały wątek z reką Teodorka jest naciągany że szkoda gadać

ocenił(a) serial na 10
attitude

A wszedł takim sposobem, że w torbie z forsą był nadajnik, jakiś tam, namierzył go i tyle.....
Nie ma to jak z uwagą ogladać filmy etc.

ocenił(a) serial na 10
Chmielu_4

No chyba, że chodizło Ci o te, jakim sposobem go wpuścili( sorry jeśli tak). Jeśli tak to ja dałem plame, czytając nieuważnie eheheheheheheh :P

TCJ

Tak właśnie chodzi mi o to jak ominął recepcje np albo wiele mu sie po drodze i w hotelu mogło wydarzyć. wogle to już sie kupy nie trzyma.Z tym jego krwawieniem to chcą nam wmówić że cierpi on na nadciśnienie krwi i dlatego przeżył jestem jeszcze w stanie to kupić i znieść ,ze Teodorek jako maniakalny zabójca jest wszech utalentowany psychicznie silny i wytrzyma obcięcie ręki, ze w sklepie kupil nadajnik gps i wrzucił go do torby z pieniędzmi.A postać T-bag pozostanie bo musi być ktoś totalnie zły do szpiku kości któremu ludzie i tak będą troche współczuć i patzreć jak na człowieka.Aha i muszą mieć w serialu tą dozę humoru ponieważ posługuje sie on południowym akcentem i pewnie w USA jest pełno białych trashów scumbagów lub kogokolwiek komu ta postać sie podoba,no i oczywiśćie mogą dziękki T-Bagowi wrzucac do serialu świetną MUZYKę COUNTRY.!!!

ocenił(a) serial na 10
TCJ

boshee ludzie nazekacie na jakies pierdoly...wiadomo ze zaden film nie jest idealny..ale tak samo nie ma idealnego czlowieka...wiadomo ze beda jakies watki i niedociagniecia...Jak ejstescie tacy madrzy to sami zrobcie film...prosze bardzo jusz zrobcie lepszy serial od Prison Break...watpie zeby to sie wam udalo...wiec zamknijcie swoje mordy i nie narzekajcie..a jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie tego serialu...NARKA

dex1577

Właśnie o to chodzi ,że coraz trudniej jest im unikać pomyłek twoja wypowiedz jest kolejnym przykładem ,ze jakiekolwiek dyskusje są bez celu masz zły humor to zawsze tak zareagujesz każdy tak czasami miewa.