Niestety będzie coraz więcej takich naciągań.Im dłużej tym częściej twórcy będą musieli podtzrymywać napięcie i wiązać akcje właśnie w taki sposób.
jakim cudem to on załatwił z obciętą ręką Geary'ego? :D tym bardziej że to strażnik więzienny i ich szkolą by radzić sobie z takimi jak T-Bag...
cały wątek z reką Teodorka jest naciągany że szkoda gadać
A wszedł takim sposobem, że w torbie z forsą był nadajnik, jakiś tam, namierzył go i tyle.....
Nie ma to jak z uwagą ogladać filmy etc.
No chyba, że chodizło Ci o te, jakim sposobem go wpuścili( sorry jeśli tak). Jeśli tak to ja dałem plame, czytając nieuważnie eheheheheheheh :P
Tak właśnie chodzi mi o to jak ominął recepcje np albo wiele mu sie po drodze i w hotelu mogło wydarzyć. wogle to już sie kupy nie trzyma.Z tym jego krwawieniem to chcą nam wmówić że cierpi on na nadciśnienie krwi i dlatego przeżył jestem jeszcze w stanie to kupić i znieść ,ze Teodorek jako maniakalny zabójca jest wszech utalentowany psychicznie silny i wytrzyma obcięcie ręki, ze w sklepie kupil nadajnik gps i wrzucił go do torby z pieniędzmi.A postać T-bag pozostanie bo musi być ktoś totalnie zły do szpiku kości któremu ludzie i tak będą troche współczuć i patzreć jak na człowieka.Aha i muszą mieć w serialu tą dozę humoru ponieważ posługuje sie on południowym akcentem i pewnie w USA jest pełno białych trashów scumbagów lub kogokolwiek komu ta postać sie podoba,no i oczywiśćie mogą dziękki T-Bagowi wrzucac do serialu świetną MUZYKę COUNTRY.!!!
boshee ludzie nazekacie na jakies pierdoly...wiadomo ze zaden film nie jest idealny..ale tak samo nie ma idealnego czlowieka...wiadomo ze beda jakies watki i niedociagniecia...Jak ejstescie tacy madrzy to sami zrobcie film...prosze bardzo jusz zrobcie lepszy serial od Prison Break...watpie zeby to sie wam udalo...wiec zamknijcie swoje mordy i nie narzekajcie..a jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie tego serialu...NARKA