PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223499
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kelly Foster

ocenił(a) serial na 10

pytanie do tych, co są już conajmniej w 9 odc. 2 serii - skąd się pojawiło nazwisko Kelly Foster, którym posługiwała sie Sara? I skąd wszyscy (Michael, Mahone i Kellerman) wiedzieli, że K. Foster to Sara? Oglądam kurde jeszscze raz 2 serie i nadal nie łapie :/

maua_5

ta babka co ją zastrzelili w budce tel. nazywała się kelly foster. sara zakosiła jej portfel.

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Acha, no ok, tylko skąd widzieli o tym pozostali? W sensie, że Sara posługuje się tym nazwiskiem?

maua_5

a kto wiedział? coś nie kojarze... A! mahone! bo przecież widzieli, że tej babie zginęły dokumenty i ktoś się posługiwał jej nazwiskiem, mimo że babka już nie żyła. sara wypożyczyła np samochód na nazwisko tej kobiety...

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

No w sumie fakt :) Dzięki za wyjaśnienie, bo zaczęło mnie to męczyć :) Kurde oglądam już cały serial drugi raz i dopiero teraz moge wyłapać jakieś dodatkowe smaczki, których wcześniej jakoś nie zauważałam. Ciekawe ile jeszcze jest poukrywanych ciekawostek :)

maua_5

widziałas już 16 odcinek? dzieje się... :D

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Właśnie niestety nie :( Dopiero na rano mi się ściągnął, bo wczoraj nie dało rady. I weź tu wysiedź w pracy do 17 ;)

maua_5

a gdzie pracujesz jeśli można spytać? PS.zapraszam do mnie nabloga o PB.

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Kancelaria adwokacka Kraków. A Ty co robisz, jak nie oglądasz PB? :)

maua_5

studiuję matematykę i szkolę się do policji.