PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Polsat zdążył już puścić reklame na swojej antenie, ale było tylko "już wkrótce"... czy ktoś orientuje się kiedy na dobre zacznąć puszczać "Prison Break" w TV?

ocenił(a) serial na 10
Kaileena_Farah

z tego co sie orietuje to 28 styczen, i cos mi sie obiło o uszy ze maja byc po 2 odcinki naraz ale tego pewny niejestem.

użytkownik usunięty
Gosciu

kto by chciał oglądać taki film w tv i do tego na polsacie

ocenił(a) serial na 8

ja

ocenił(a) serial na 10
acwo

I ja.
Nie wiem co się czepiasz do tego, ze będzie leciał w tv. Wyobraź sobie, ze niektórzy wolą oglądać z lektorem chociażby po to, żeby skupić się na akcji a nie na napisy patrzeć. Druga sprawa reklamy. Jeżeli myślisz, ze w oryginale na FOX ich nie ma to muszę cię rozczarować. Jeżeli ci się nie podoba lektor ani reklamy to nie oglądaj tego i po kłopocie.

Mikla_the_Rapist

"...Wyobraź sobie, ze niektórzy wolą oglądać z lektorem chociażby po to, żeby skupić się na akcji a nie na napisy patrzeć..."

racja, pół biedy jak napisy są dobrze skonstruowane (przez profesjonalisów) tak ze daje się je przeczytać w całości płynnie a nie po amatorsku (jak do diviksów) napis za napisem
żle skonstuopwane napisy odrywają od filmu od szczegółów w filmie, a jak w filmie jest dużo gadania to właściwie oczy leżą tylko na napisach

często nawet kiepski lektor jest lepszy od napisów bo można się do niego przyzwyczaić (choc z wyjatkami: TVN albo POLSAT puścil ostatnio straszny film lub american pie 2 z lektorem z filmów klasy B w stylu cyklu prawdziwe historie i do samego końca komedia była bez dynamiki własnie dzięki temu nużącemu powolnemu głosowi ale z drugiej strony trudno się dziwić TVNowi lektorzy często wychodzą średnio tak samo jak wirtuozeria tłumaczenia)

ocenił(a) serial na 1
Bonus

Heh, ja rozumiem o co Ci chodzi doskonale :D Jest taki typ ktory potrafi swoim zalosnym glosikiem zepsuc caly film - nie wiem jak gosc ma na nazwisko, ja ochrzcilem go lektorem z Mody na Sukces :D Bo tam wlasnie kiep czyta :) Masakryczny gosciu, kazdy film potrafi spier.. Ale glownie czyta w filmach puszczanych na TVP, wiec nie sadze by czytal ten swietny serial .
Najlepszym lektorem jest dla mnie koles, ktory czytal w Szklanej Pulapce (tez nazwiska nie pamietam), z reguly mozna go uslyszec w filmach sensacyjnych . Klasa sama w sobie .

Don_Salvatore

Don Salvatore to chyba nie lubimy tego samego :D to chyba ten sam który czytał w Dr Queen (dziwne że jeszcze pamiętam) i Jericho ;/

ocenił(a) serial na 1
oliina

Stanislaw Olejniczak :D :D :D Przypomnialem sobie . Ale typ, jeden wielki dramat :D

ocenił(a) serial na 10

i ja nie rozumniem twojej wypowiedzi ze polsat puszcza reklamy ja sie to tego przyzwyczailem po drugie polsat nie puszcza juz 20miutowy reklam i nie co 10minut aty nie musisz ogldac na polsacie

użytkownik usunięty
kinoman85

raz że puszczają reklamy, dwa głos lektora odbiera połowe przyjemności z oglądania filmu, co to za oglądanie jak sie nie słyszy głosu aktorów

ocenił(a) serial na 10

to se sluchaj radia 0 20:00 w niedzile sa napewno ciekawe audycje i dobra muzyka powodzenia

ocenił(a) serial na 9

na dodatek w tv dają czasem taką cichą ścieżkę dźwiękową, że nie słychać nie tylko kwestii aktorów ale nawet podkładu muzycznego. A muzyka w PB jest the best :D

ocenił(a) serial na 10

to nie jest film tylko serial naucz sie rorozniac te pojecia

Kaileena_Farah

28 styczeń POCZĄTEK pierwszej serii czekamy czekamy:D

Kaileena_Farah

Je sobie zobacze pierwszy odcnek zeby sprawdzis jak to ma ygladac, ale mam nadzieje że prison po emisjy wyprzedzi LOSTA w rankingu, bo powinien byc pierwszy :P

KoKs_pl

koks juz niedlugo :D ranking bedzie dla prisona

użytkownik usunięty
Sayeer

TVP nie pozostaje w tyle , pokażą bowiem drugą serię Ranczo i pół widowni pójdzie do TVP a pół na Polsat , jak Olejniczak jest lektorem "Prison Break" to widzowie zrezygnują z oglądania bo taki cap swoim głosem odbiera
połowę przyjemności , jak już miał być lektor do takiego serialu to Jarek Łukomski który ostatnio traci głos ale od czasu do czasu go słychać ( lektorował "komapnię bracii" i "Szeregowca Rayana")