PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kiedy?

ocenił(a) serial na 3

mam pytanie czy oni uciekną z tego więzienia dopiero w 2 sezonie?

ocenił(a) serial na 4
Daroo_3

no co za debilne pytanie
niech nikt nie próbuje odpowiedzieć na to pytanie !!!!
Po cholere ci to wiedzieć ?? Bo jestem BARDZO ciekaw :]

vaski

ups odpowiedzialam ;]

Daroo_3

spoiler

uciekna w ostatnim odc 1 sezonu

ocenił(a) serial na 3
oliina

Chciałem to wiedzieć po to ze ten serial zrobił się nudny.... I nie mam zamiaru go ogladać skoro bedą uciekać przez cały 1 sezon x/ zanudze się na smierć....
Thx za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 10
Daroo_3

To czy czekasz tylko na to czy uciekna??? no bez sensu, w serialu jest duzo wazniejszych i ciekawszych watkow niz sama ucieczka.

Daroo_3

nie no, ta ucieczka to główny wątek tego serialu, a mu się nie chce na nią czekać... to po cholerę w ogóle oglądasz ten serial? :] Może wytrzymasz do drugiego sezonu, tam już nie uciekają z więzienia...

ocenił(a) serial na 3
dnaurecki

Chodzi mi o to że skoro mają tylko 3 tygodnie na ucieczke to troche zadużo robia pobocznych akcji, co sprawia że serial z niby super inteligetnego robi się nudny i durny....
Tak czy siak rezygnuje z tego serialu :] Wole oglądać "Bohaterów" x]

Daroo_3

ehhh... i tak nie wiesz co tracisz...
te 'poboczne akcje' to właśnie cały urok tego 1 sezonu

ocenił(a) serial na 5
attitude

Kiedy jest pokazane co się dzieje w więzieniu po prostu nie mogę odejść od filmu ale natomiast jak pokazują co się dzieje na zenątrz (głównie zmagania prawniczki) po prostu się nudze.

ocenił(a) serial na 9
laryy

Kto powiedział, że to film o więzieniu ?? Pierwszo planowym wątkiem jest spisek...

ocenił(a) serial na 5
thomek

Napewno masz racje ale dla mnie najciekawsze jest w środku!

ocenił(a) serial na 3
laryy

Ja ogólnie się zawiodłem na tym serialu... Ludzie mówili że to takie mega inteligetne i w ogóle...
Tak czy siak pewnie jeszcze obejrze pare odcinków ;) a nuż zmienie zdanie o tym serialu?

ocenił(a) serial na 4
Daroo_3

tak czy siak violet to spoiler (pierwszy raz piszę "spoiler" myślałem że to tylko w autach się montuje xD) ten seial trzeba oglądać i tyle, jak nie zobaczysz jednego odcinka o jesteś w tyle. A to że komuś się nie podoba to normalne :) ja tez nie trawię np. star trek, sopranos, czy tez mody na sukces :) każdy ma swoje zdanie i tyle, ale po .... zdradzać jak się co skońzy to niewiem :|