PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Taki koncert życzeń.. Kogo chcielibyście widzieć znowu w serialu? Jak widać nawet martwych w PB można wskrzesić więc nie krępujcie się: która postać by was ucieszyła swoim powrotem? Wybierzcie jedna..

Dla mnie jest to Kellerman. Niby nie żyje, choć w sumie z PB nigdy nic nie wiadomo :> ale to była świetna rola i ciekawa postać, dynamiczna i dobrze skonstruowana.

ocenił(a) serial na 9
solsquare

hyh,ja także Kellermana,bardzo mi go brakuje,mogliby go obsadzić w IV sezonie,idealnie by się wpasował,i choć bardzo bym chciała,to niestety oficjalnie powiedzieli,że Kell nie żyje... :c

ocenił(a) serial na 9
weird0ther

Mógłby Abruzzi jako duch przyjść na Ziemię i nawiedzać domy.

Bobey

Kellerman i Abruzzi- takie postacie skasować, to niedorzeczne...

Lady_From_Burton_World

ja bym przwrócił tego klawisza co go t-bag zarżnął, kiedy jeszcze cała paczaka siedziała w fox river....a nie...to już nie ma znaczenia :P

ocenił(a) serial na 9
rpd0

Boba!

ocenił(a) serial na 8
solsquare

Abruzzi <3 był najlepszy. Poza tym Peter Stormare to świetny aktor

solsquare

Johna Abruzziego - on + T-Bag w pierwszej serii byli obłędni i szkoda mi bardzo, że teraz Johna już w serialu nie ma.

ocenił(a) serial na 8
Ewi

C-note, Abruzzi i Kallerman xD

yyy_

Oven Kravecki, Kellerman i Lance! :)

rpd0

Ja bym chciał jeszcze żeby przywrócili Charlesa Patoshika alias Haywire ten po***ek poprostu wymiatał

ocenił(a) serial na 10
kuczynek

no i zdecydowanie Veronica... ;(( a własnie niee wiecie może czy Lincoln bedzie z Sofią. Wiem, że ona jest z tym gosciem, ale na youtube chodzi filmik, na którym Sofia chowa zdjęcie tego swojego narzyczonego i przygląda sie wieży eifflam którą dał jej Lincol w jakiejs paczce czy tam w czymś. o co tu chodzi??

ocenił(a) serial na 10
daaria818

Abruzziego.. szkoda, że się go pozbyli to była wyjątkowa postać.

ocenił(a) serial na 10
poool_2

zdecydowanie Kellerman - najlepsza postac PB

użytkownik usunięty
Priscilla_

niech przywrócą tego grabarza czy kogoś którego Gretchen zabiła...

będzie sie chciał zemścić na firmie za to że go zabili ;D

ocenił(a) serial na 9
solsquare

Mi Szkoda że nie ma już w serialu Peter`a Stomare, świetnie zagrał swoją rolę! No i agent Kellerman też by się przydał w 4-tym sezonie bo on ma też porachunki z Firmą, a samo przyznanie się do winy, jak na taką twardą postać w serialu to za łagode- wręcz dziecinne pożegnanie z filmem!