Taki koncert życzeń.. Kogo chcielibyście widzieć znowu w serialu? Jak widać nawet martwych w PB można wskrzesić więc nie krępujcie się: która postać by was ucieszyła swoim powrotem? Wybierzcie jedna..
Dla mnie jest to Kellerman. Niby nie żyje, choć w sumie z PB nigdy nic nie wiadomo :> ale to była świetna rola i ciekawa postać, dynamiczna i dobrze skonstruowana.
hyh,ja także Kellermana,bardzo mi go brakuje,mogliby go obsadzić w IV sezonie,idealnie by się wpasował,i choć bardzo bym chciała,to niestety oficjalnie powiedzieli,że Kell nie żyje... :c
ja bym przwrócił tego klawisza co go t-bag zarżnął, kiedy jeszcze cała paczaka siedziała w fox river....a nie...to już nie ma znaczenia :P
Johna Abruzziego - on + T-Bag w pierwszej serii byli obłędni i szkoda mi bardzo, że teraz Johna już w serialu nie ma.
Ja bym chciał jeszcze żeby przywrócili Charlesa Patoshika alias Haywire ten po***ek poprostu wymiatał
no i zdecydowanie Veronica... ;(( a własnie niee wiecie może czy Lincoln bedzie z Sofią. Wiem, że ona jest z tym gosciem, ale na youtube chodzi filmik, na którym Sofia chowa zdjęcie tego swojego narzyczonego i przygląda sie wieży eifflam którą dał jej Lincol w jakiejs paczce czy tam w czymś. o co tu chodzi??
niech przywrócą tego grabarza czy kogoś którego Gretchen zabiła...
będzie sie chciał zemścić na firmie za to że go zabili ;D
Mi Szkoda że nie ma już w serialu Peter`a Stomare, świetnie zagrał swoją rolę! No i agent Kellerman też by się przydał w 4-tym sezonie bo on ma też porachunki z Firmą, a samo przyznanie się do winy, jak na taką twardą postać w serialu to za łagode- wręcz dziecinne pożegnanie z filmem!