PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Niestety zbliża sie dużymi krokami czytałem na theprionbreak.net
Wg nich 4sezon będzie ostatnim!

ocenił(a) serial na 7
marcepun

A ja czytałem na innym portalu, że aktorzy mają kontrakty na 7 sezonów. I komu tu wierzyć?

ocenił(a) serial na 8
scarecrow_5

ja tez slyszałam ze ma byc 7:)

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

Stacja FOX oficjalnie już poinformowała, że 4 sezon będzie ostatnim i to jak dla mnie jest 100% informacja. Słupki oglądalności mówią same za siebie, więc można się było tego spodziewać i jest to najlepsza z możliwych decyzji. Lepiej żeby z tym skończyć, i żebyśmy wspominali ten serial w miarę dobrze, aniżeli mielibyśmy oglądać go jeszcze latami i pamiętali jako super serial, który zszedł na psy, bo dla producentów liczyła się kasa i ciągnęli to w nieskończoność :] Oby tylko zakończyli to w wielkim stylu ^^ !
Pozdrawiam :>

ocenił(a) serial na 7
marcepun

No i bardzo dobrze, niech się kończy. Nie wiem co musiało by się stać, by PB odzyskało w moich oczach.

ocenił(a) serial na 5
upablo1

to chyba dobra wiadomość :)

marcepun

ja czytalam ze Went i Dominic maja podpisany kontrakt na 7 sezonow... :)

marcepun

Z całą moją sympatią do tego serialu(jedynego, którego oglądam) - niech się już skończy. Nie chcę, by była to jakaś "Moda na sukces"...

ocenił(a) serial na 9
camille_9

Zgadzam się. Ten serial już mi się przejadł. Uważam, że jest świetny, ale jak będzie 5 sezon to będzie już porażka. Za dużo tego! Najlepiej jakby zakończyli jakoś na 2 sezonie albo niech już by był ten 3 sezon. Aż czasami odechciewa mi się tego oglądać.

Dzulia

juz sie zblizaja do generala, jak skoncza z generalem, to juz nie bedzie firmy, jak nie bedzie firmy nie bedzie o czym dalej krecic serialu, wiec to chyba juz koniec...
jak dla mnie, lepiej zeby ci sami scenarzysci i rezyserzy tworzyli np co 2 sezony serial o podobnym gatunku lecz o innym tytule i obsadzie, zamiast meczyli prison breaka do 7 sezonu... bo np do 4 sezonu juz nie pasuje tytul "prison break" tylko np "Scylla" :P