PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Napewno nasza 5tka uciekinierow zdola jakims cudem wymknac sie oblawie (ciekawe tylko jak). I co wtedy zrobi rozwcieczony Bellick? Bedzie chcial przycisnac grubasa (Manche bodajze) i dowiedziec sie jaki dokladnie mieli plan po ucieczce z wiezienia i gdzie mogli sie ukryc. Manche by ratowac swoja skore powie mu to co uslyszal od konajacego D.B. Cooper'a. I znajac chciwosc Bellicka uciszy sloninke by nikomu wiecej o forsie nie rozpowiadal i ruszy ku forsie. Kto wie, moze namowi tamtego klawisza ktorego Pope wywalil za przypalanie Scofielda ( oczywiscie wtedy go wrobili). Mialby swietna okazje by sie na nich zemscic. Oczywiscie jest to gdybanie. Pewnie nawet sie nie sprawdzi. Ale mogloby byc wtedy naprawde ciekawie. Pozdrawiam wszystkich.

ocenił(a) serial na 6
Tomashi_2

znając życie pierszy do kapusty dostanie się tweener :D on już praktycznie jest na wolności :)

ocenił(a) serial na 10
Tomashi_2

Nie sądze, aby jakiekolweik nasze gdybanie było prawdziwe w odniesieniu do PB, przecież oto chodzi by nas zaskoczyli :) Tweneer pierwszy może tak. Tylko jakoś tak mi się zdaje, że jemu to jakoś za łatwo poszło.

krawczyk

Może Tweener dorwie kase, ale przybedzie Michael i da mu w łeb :D

Tomashi_2

Ok. Po części zgadzam się z każdą z waszych wypowiedzi, ale jako, że mam wszystkie odcinki, ścieżki dzwiękowe,zdjęcia oraz ZZA KULIS PRISOBN BREAK zacytuję wam Wentwortha Millera (Michael Scofield):
"Nie przywiązujcie się do nikogo. Poważnie, do nikogo..."Najlepsze w tym wszystkim jest to, że Prison Break faktycznie jest serialem (nienawidzę tego określenia od razu kojarzy mi się z wenezuelskimi telenowelami...), który naprawdę może zaskoczyć w każdym momencie.
Jest bohater, on uwalnia brata, ma plan, już prawie ma forsę i wolność, czy mu się uda, o nie już nie ktoś niszczy jego plan i wszystko trzeba zaczynać od nowa. Kocham w filmach takie napięcie i emocje...

Tomashi_2

A skąd masz te zdjęciówki i to "za kulisami PB" bo chetnie bym sobie pooglądała i dowiedziała się czegoś co nie coś... :D z góry thx. :)
Sama juz nie wiem jak oni wybrną z tych opałów i kto pierwszy zdobedzie forse... wiem tylko że na pewno emocji w 2 serii nie zabarknie... :D dlatego nie moge juz sie doczekac 2 serii! :D
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

"zza kulis PB" to taki odcinek specjalny (do sciagniecia na torrentach).

Hmmm - zwazywszy na to ze przed nami kolejny sezon mozna gdybac naprawde sporo. A co powiecie na taki scenariusz, ze np. Sara przezyje i dostanie sie do wiezienia za to co zrobila, mozliwe, ze tym razem Michael bedzie probowal uwolnic wlasnie ja (oczywiscie z zewnatrz i przy zalozeniu ze jednak im sie uda). Mozliwosci jest naprawde sporo - jedno dla mnie jest wazne, aby sezon drugi trzymal w napieciu rownie mocno co pierwszy!

Tomashi_2

i jeszcze żeby Sara przeżyła bo to nie byłby ten sam PB bez wątku Michael'a i Sary... :D

ocenił(a) serial na 7
Tomashi_2

moim zdaniem bellick ugada się z bezpenisowym AVOCADO, i razem ruszą w drogę ku kasie:D:D