Podajcie swoje 5 ulubionych, ale to naprawde najlepszych w swiecie (Waszym zdaniem) filmow jakie ogladaliscie!!! Chcialbym zobaczyc co ludzie lubia ogladac i co ich najbardziej przyciaga przed ekrany swoich komputerow, telewizorow itp. :) (moga byc seriale, prosze rowniez nie pisac filmow z lat 80-tych itp. Niech to beda nowe filmy)
Moja Magiczna 5 to:
1.Lost
2.Skazany na smierc
3.Step up
4.Patrol
5.Eragon
moja Magiczna Piątka :)
1. Lost-Zagubieni
2. Supernatural-Nie z tego świata
3. Prison Break-Skazany na śmierć
4. Tajemnice Smallville
5. Bones-Kości
pozdrawiam
Jest taki mały advice, który bym wam z bananem na twarzy napisał, ale kurcze się klawiatura zepsuła..
Pozdrawiam serdecznie.
seriale to:
1. Lost
2. Prison Break
3. Kompania Braci
4. Rome
5. i sporo tego jeszcze...
a filmy:
1. Waleczne serce
2. Gladiator
3. Człowiek w ogniu
Życie za życie
Siła strachu
Siedem
V jak vendetta
6 zmysł
OTO najlepsze filmy jakie widziałem a co do seriali to:
Przyjaciele
skazany na śmierć
Fala zbrodni
Niania - wersja amerykańska
Dr. hause
Seriale:
1)Prison Break
2)M jak miłośc
3)Na wspólnej
4)Moda na sukces
5)Prison Break: Proof of Innocence
Filmy:(Sagi filmowe)(SF)
1)Star Wars
2)Alien
3)Powrot do przyszłości
4)Terminator
5)---
Seriale:
1. Nie z tego świata
2. Prison Break
3. Tajemnice Samllville
4. Wzór
5. Zagadki z przeszłości (Łowcy skarbów)
"Krwawy Sport"
"Szklana pułapka" wszystkie części
"Powrót do przyszłości"
"6 zmysł"
"Step Up"
Plebania t oszajs. Dalem te co ogladam. M ja kmilosc i Na wspolnej to cisne z przyzwyczajenia. A mode lubie bo lubie ajk cos jets mega zagmatwane
1. Prison Break
2.ONe tree Hill
3 O.C
4Ostry dyżur
5. LOst
Filmy kurde duzo ich jest:)
PS. M jak milośc tez ogladam:) i MOde na sukces tez:) wstyd ale prawda zianie;d
Tutaj macie wszyscy właśnie "żywe" świadectwo o poziomie ajkju Prison-fanów. Z tego jasno wynika: jak oglądasz PB, to oglądasz też Modę na sukces, a to znaczy - jesteś idiotą. No cóż, ale taka prawda, ja tylko stwierdzam fakty.
Pzdr, Wasz Uzi Loc.
Otoz PB i MNS nie maja ze soba nci wspolnego. Ogladam oba poniewaz lubie i dramat i akcje ale tez opery mydlane i obyczajowe filmy. Jestem tez fanem SF choc horrory tez lubie
Kurcze, co ja napisałem. Nie, nie, nie jesteś iditą, że oglądasz Modę na sukces. My mistake. Wybacz.
Buhahaha gadaj do ręki bo głowa nie słucha! Uzi widac, że ludzie cie zlali, chciałes byc fajny ale ci nie wyszło. Czy w realu też jestes taką porażką jak na filmwebie? Buahahaha. Sorry, you failed.
Mam nowe TOP 10
Seriale:
1. Prison Break
2. Chłopaki z baraków
3. Oficer/ Oficerowie/ wkrotce Trzeci Oficer
4. Twarzą w twarz
5. Magda M./ Magda M. 20 lat później
6. Teraz albo nigdy
7. 39 i pół
8. Odwróceni/ Swiadek Koronny
9. Lost
10. Na wspólnej oraz M jak miłość
Filmy (serie filmow):
1. Gwiezdne Wojny
2. James Bond
3. Indiana Jones
4. Rocky
5. Krzyk
6. Terminator
7. Grindhouse
8. Szybcy i wściekli
9. Powrót do przyszłości
10. Planeta małp
Seriale animowane:
1. Dragon Ball/Dragon Ball Z/ Dragon Ball GT
2. Family Guy
3. South Park
hej hej wypraszam sobie Uzi..... w moi przypadku (jak przypuszczam ze w wiekszosci) nie jest takze jak ogladam PB to musze ogladac mode na sukces....
i znowu probujesz udowodnic ze fani PB to idioci.... dzialasz w ten sposob dosyc prowokacyjnie zwlaszcza ze to jest forum tego serialu...
Autorze tematu nie rozumiem cie piszesz o filmach a wymieniasz seriale ?
Ja niemam żadnych piątek ale najleprze seriale to Prison Break,Beyblade,Dragon Ball Z
Filmy: Piła wszystkie częsci.Jeszcze kilka filmów mi przypadło do gustu bardzo ale niechce mi sie wymieniac tytułów
Bover, chyba nabrales manierów, jakoś dziwnie tak wygląda bez żadnego przekleństwa.
poza tym beyblade to bajka a dbz anime
a filmów nie wiem po co wymieniać, nie lepiej zajrzeć w ulubione???? ^^"
mam taki jaki mi sie podoba..... jesli cie prowokuje to nie patrz na niego... albo jak tam chcesz.... nie bd go zmieniac przez jakis czas...
za to moja magiczna 5 to:
1. Mroczny Rycerz, Batman Początek
2. Skazany na śmierć
3. Prestiż
4. Gladiator
5. Transfer
Pozdrawiam:)
A moja magiczna, super, extra, mega, bio, synchro, hiper piątka:
1 Heroes
2 Jayce and the Wheeled Warriors (to bajka ale to nic)
3 Skazany na śmierć
3 Moda na Suke
4 Supernatural
polowa z tego co dajecie jako filmy to sa seriale, a poza tym jak mozna miec 5 ulubionych filmow ja mam ich z miliony.
W kazdej kategorii po 20
Jesóóó =( Przepraszam najmocniej, chyba ide sie powiesić, może tak chciaż się zrekompensuję? Poza tym zjebie, seriale też mogą być, czytaj dokładnie, to nie boli!
Magiczna 5
1)Wzór (Numb3rs)
2)Negocjator
3)Veronica Mars
4)Prison Break
5)Lost
To tak na szybko;) jakby głębiej pomyśleć, to coś by się może i zmieniło;)
Jak cos to ja napisalem o serialach, bo jesli chodzi o filmy to bym musial sie dlugo zastanawiac, ale napewno bylyby (kolejnosc przypadkowa):
Czas Apokalipsy, Ojciec Chrzestny, Dawno temu w Ameryce, Scarface, Mulholland Drive.
nie rozumiem jak można robić ranking z serialami i filmami. Przecież to bez sensu!