PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

TYLKO TO - ARCYDZIELO !!! Aktorzy !!! Muzyka !!! Scenariusz !!! mozna sie czepiac ale ja nie zwracam uwagi na te malo realne rzeczy, wy tez przestancie !!! NAPIECIE jakego jeszcze nie bylo !!! 10/10 !!!

Matis

masz racje skarbeczku... kto jeszcze sie z tym zgadza???

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

No ja teeez sie zgadzam. Szkoda, ze trzeba tyle czekac na czwarty sezon ale na pewno warto :P

ocenił(a) serial na 5
magda0708

A kto się zgadza, że jesteście idiotami? Zapewne większość. :|

era

Era

Ja się zgadzam ale niestety nie większość a mniejszość też tak będzie uważała

90% stale piszących osób w dziale prisona to debile...

danteusz

a moze wlasnie ta wiekszosc nie jest "debilami" skarbie?? :* pomysl nad tym....

sweetblondi_04Ruda

Myślę, że jednak jest co pokazujecie swoimi postami tutaj.

danteusz

kazdy lubi sie powyglupiac i popisac nieistotne rzeczy ale to nie znaczy skarbie:* ze jestesmy debilami... :) kazdy ma prawo do wlasnego zdanie moimo ze czasem nie jest ono najmadrzejsze... ale zaloze sie ze na innych forach tez tak jest...

ocenił(a) serial na 5
sweetblondi_04Ruda

Pierwsza idiotka, która ma świadomość swego idiotyzmu, brawo! To zawsze jakiś progres...

era

sweetblondi_04, bez urazy ale jesteś najbardziej irytującą osobą na tym forum jaką widziałem.

I jeszcze ten infantylny nick....

ocenił(a) serial na 9
danteusz

dobra danteusz widzę że masz ochotę pogadać . Ale pewno nie zaczniesz rozmowy bo będziesz w tych 90 % i co wtedy inni o Tobie pomyślą ?! Uogólnienia jakie by nie były to sa krzywdzące . Rozumiem Twoją frustrację ale nie musisz czytać tych wypocin i nikt Cie do tego nie zmusza.

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Czlowieku wyluzuj !!! Napisalem ze mi sie podoba i tyle i Ko**a nie oceniaj, ze tobie sie nie podoba, nie skomentuje tego ale przestan wyzywac ! Kazdy lubi cos innego nie musisz byc od razu chamski.. masz jakies problemy czy cos ??? nie kazdy musi lubic to co ty.. napisz "mi sie tam nie podoba" i tyle a nie...

Matis

No raczej mi się nie podoba, wole coć bardziej ambitnego obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Przepraszam, czy sonda juz się skńczyła, czy jeszcze trwa? Bo jesli trwa, to ja głosuję, że są idiotami !!! :p

Szacunek dla głosujących tak samo. :)

ocenił(a) serial na 3
zelmer

Do PB nic nie mam (7/10) Ale przyznaje racje niektórzy tutaj to naprawdę niezłe jełopy ;P

ocenił(a) serial na 6
Antonio_Montana

Czy teraz się wyda kto ? :)

ocenił(a) serial na 9
Jecks

No nie już teraz ? Myślałem że jeszcze trochę z tym poczekamy .

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

Otworzyli w końcu teczki IPN-u. Teraz wygrzebią nasze brudy.

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Kurna chata ale chyba wezmą pod uwagę i zaliczą mi do okoliczności łagodzących że urodziłem się już w wolnej Polsce . No chyba nie będą takie świnie .

danteusz

jestem jaka jestem nikt cie nie zmusza do czytania moich wpowiedzi Dareczku:* a poza tym lubie draznic ludzi... :p

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

Arcydzieło ? hmm pierwszy sezon 8/10 drugi 8/10 trzeci dałbym może 6/10
Obejrzyjcie sobie serial OZ o prawdziwym więzieniu, więzienie z 1 sezonu prisona to żłobek przy tym co dzieje się w OZ. Sami socjopaci, bardzo ciężki przytłaczający klimat, nie da sie tego opisać OZ jest świetny i mimo swoich lat nadal trzyma wielki poziom.

kari_5

Dzieki KARI

Zassałem kilka pierwszych epów tego serialu OZ i jestem zachwycony, na pewno obejrze wszystkie 6.

Ten serial zjada pb pod względem oddania realiów i realizmu.
Zreszta jaki realizm w pn(wiercenie dziury w ścianie za pomocą trzepaczki do jajek, sic!)

ocenił(a) serial na 9
danteusz

łał Danteusz brawo . Załóż fanklub tego serialu a PB nikt Ci nie każe oglądać ze względu na realizm . Tu chodzi tylko i wyłącznie o Wentu$$$ia

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

oo Depp, widzę nowy avatar.. cóż to za święto ?

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Zielone świątki były wczoraj i dzień handlowca to postanowiłem zmienić . Fajny nie ?

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

no $wEeEeEeEeEtA$nY i TofFfFfFfF@nY

Rodion_

w sumie tamto bylo lepszejsze... :P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

no nie każcie mi wybierać między Blondi a Jecksem ...

Rodion_

a co jednak pociagaja cie faceci zlotko???:):* nie mozna miec wszystkiego... hehe

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Jednak ?! To juz była taka propozycja złotko pozłotko ?!

Rodion_

Nie pamiętam ale być może była... :p i wcale nie jestem za zlotowke.... jakbys nie zauwazyl juz wiem kiedy stosujecie ironie...

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

zajebiście, gratuluje obycia.

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Jaką złotówkę co ty rozmawiasz w ogóle ? Miało być do rymu złotko - pazłotko ( takie srebrne co czekolada jest w nich zapakowana ) ale nie wiem czemu Mozilla mówi mi że to słowo jest niepoprawne kapisz ?

Rodion_

pewnie...

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Pamiętajcie że dziewczyny to nie JEST GATUNEK LUDZKI one rozumieją rzeczy inaczej niż gatunek dominujący (czyli my faceci).

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Tony chyba to się sprawdza bo Blondi jest tak zmieszana że nie potrafi już wyczuć kiedy ironizuje a kiedy mówię prawdę ...

Antonio_Montana

to faceci sa pomylka genetyczna.... zginelibyscie bez nas... a co do rozumienia to faceci mysla glowka a nie glowa....

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Yeah Yeah Yeah wygrałaś rozłozyłaś mnie na łopatki .

ocenił(a) serial na 9
Rodion_

Matis, ile seriali w swoim życiu obejrzałeś?

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Jeszcze dodam : Sweetblondi nie jest płci żenskiej, tylko męskiej.Prowokatorzy najczęściej zmieniają płeć, żeby "pozostać w ukryciu".

Bobey

taki ze mnie facet jak i z paris hilton... chyba juz was zupelnie pogielo... nie mam pytan po prostu...

PS tak do waszej wiadomosci mam focha za tego faceta...

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

To może w końcu zamilkniesz?

Antonio_Montana

na zlosc tobie skarbeczku nigdy nie zamilkne... :*:*:):)

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Prison Break, Lost, The next day, M.A.S.H, przyjaciele, 2 i pol, na fali, heroes, itd... W sumie to w pizdu, moglbym pisac caly dzien.. ale poprostu nic nie mowie, napisalem tylko ze to lubie i tyle a wyszedl z tego jakis sejm...

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

No racja kobiety mają aż JEDNO zastosowanie ^^.

ocenił(a) serial na 3
Antonio_Montana

Chyba,że zapłacisz xD

Antonio_Montana

Faceci tez.... :P

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

Ja się nie zgadzam z tym że Skazany na Śmierć jest arcydziełem . Owszem może jest fajny ale dla mnie zbyt naciągany. Myślę ze nazywając go arcydziełem obraza się inne filmy które zasługuja na to miano ;)

ocenił(a) serial na 9
norwegianwood

Nie pozostaje nam nic innego jak zapytać : jakie seriale uważasz za arcydzieła ? (tego chyba się spodziewałaś )

ocenił(a) serial na 7
Rodion_

Żaden serial nie jest dla mnie arcydziełem .

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Niekoniecznie :