TYLKO TO - ARCYDZIELO !!! Aktorzy !!! Muzyka !!! Scenariusz !!! mozna sie czepiac ale ja nie zwracam uwagi na te malo realne rzeczy, wy tez przestancie !!! NAPIECIE jakego jeszcze nie bylo !!! 10/10 !!!
do tego narazie mi sie nie przydaja... :P chociaz masz racje co do zakupow czasami sie przydaja do kupienia jakis %%%%% :P
Kurde, ale Ty jesteś pusta. Cały temat przeczytałem i się zastanawiam jaki kisiel masz w mózgu? Takiego pustaka nigdy nie widziałem.
Jeżeli nie jest facetem to jest chorą nastolatką (widać po tym '%%%').
ŻAL MI CIEBIE!
sorki ale to napisalam jakies 9 miesiecy temu wiec troche sie zmienilam przez ten czas...... nie nazywaj mnie pustakiem bo mnie nie znasz.... i nie wiem po co wyciagac stare dzieje....
troche zmienilam swoje poglady (to chyba pod wplywem mojej nowej klasy z technikum, nie uwazam ze faceci maja swoje zastosowanie tylko w seksie...
wiec daj temu juz spokoj.....
nie pisz, że Cie nie znam, bo po dokładnej lekturze Twoich pustych komentarzy mogłem wyrobić sobie jeszcze gorszą opinię na ten temat... Naprawdę żal mi Ciebie. Ale dobrze, że zauważyłaś jaka pusta byłaś 9mscy temu.
Fajnie ze jest ci mnie zal ale nie musisz sie powtarzac....
a Ty co nigdy nie byles w gimnazjum??? urodziles sie juz taki wyksztalcony iwszystkowiedzacy co....:P
dla Twojej wiadomości jestem świeżo po gimnazjum i nie jestem tak głupi jak Ty, lub jak wolisz, jak Ty 9mscy temu.
o sorki ze nie bylam kujonem i wolalam dobra zabawe i przyjaciol.... konczmy ta beznadziejna rozmowe co..
czy ja swoją gadaniną dałem Ci do zrozumienia, że jestem kujonem i nie lubię dobrej zabawy? Po prostu nie byłem, a przeproszeniem, takim debilem jak Ty. Koniec kropka.