Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Przez przypadek weszłem w posta ponizej a tu na pierwszym miejscu BACH!!!! - "...ginie jeden z uciekinierów..." juz mi ktos spieprzył ogladanie czwartego odcinka, jak bede chciał to sobie spojlery zobacze (a tych nie ogladam)

Jeżeli tak by miało byc to producent wypisałby co sie dzieje w kazdym odcinku i wtedy ogladanie serialu pewnie straciłoby sens.
Zapewne ktoś napisze wieśniacko: " to po co wchodziłes i patrzałeś?" ale weszłem z ciekawości a tu wyszczególnione punkt po punkcie co sie stanie. A weszłem po to bo chyba ku temu służy strona FW

Pamietajcie: cierpliwośc jest cnotą

Pan_Lipa_zMiodem

No to rób tak jak ja i przed odcinkiem nie wchodź w ogóle na fw i będzie ok:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Pan_Lipa_zMiodem

Po obejrzeniu szukaj tematów ze spoilerami i zgłaszaj do usunięcia. Najlepiej jeszcze wyzwij autora tematu. Tępić spoilerowców!!!! Bez litości!!!

ocenił(a) serial na 9
Chidder

Moment moment. Tu są dobrze oznaczone spoilery. Nie na chama jak na niektórych forach. :P Pilnuję. Więc jesli wszedłeś gdzieś, to zrobiłeś to na własną odpowiedzialność :P

Aintha

Jeden taki się jednak prześlizgnął i tak skomentował czwarty odcinek:
Tytuł: Dziury w ścianie...; Treść: xxxx zginął. Nie napisał, że spojler, a ja patrzę i na pierwszym planie widzę kto poległ... Myślałem, że wyrwę mu śledzionę!
Ale zablokowałem i mi sie lepiej zrobiło.

ocenił(a) serial na 9
Pinokio1983

no musiał to zrobić w tych rzadkich godzinach kiedy mnie nie było :0, ale ten co to zaczął tu pisać, to też do najsubtelniesjzych nie należy :)))))

A ja idę grać w Tottka :)))))))))))))))))))))))) Bo niezłego mam nosa :D

Pan_Lipa_zMiodem

polska język być trudna. nie mówi sie "weszłem" tylko "wszedłem", tłuku...

ocenił(a) serial na 9
cymbalmlody

powinienem to zgłosić do usunięcia bo to w ogóle nie było na temat, który wpisałem

"tłuku"... to też było mądre szczochu

...i zważaj na słowa bo nie wiesz co czynisz...

ocenił(a) serial na 7
Pan_Lipa_zMiodem

no a co ty zrobiłeś palancie
wchodze na twojego posta (spoilerów nie czytałem) i dowiaduje się że zginie jeden z uciekinierów
piszesz o spoilerownaiu, a sam napisałeś co się stanie idioto

ocenił(a) serial na 10
Homer_6

Hmm nie no oznaczajcie to bo naprawde psujecie frajde ludziom pisząc co będzie w xxx odcinku. ja osobicie jeszcze na takie coś nie trafiłem ale trafićbym nie chciał.