PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie wiem jak wy

ocenił(a) serial na 9

ale mnie sceny z sarą zaczynają denerwowac,już nawet posuwam się do drastycznych kroków i je przewijam.Po prostu dłużą się i nie wnoszą nic do fabuły no chyba że ważne jest że kiedys z michaelem popłyną łodzią:\

ocenił(a) serial na 7
madd_dog_2

Bardzo podobały mi się sceny z Michaelem i Sarą w I sezonie gdy był w jej gabinecie , i nawet w drugim sezonie np scena w pociągu :)W czwartym sezonie trochę mnie drażnią, spodziewałam się , ze lepiej rozwiną wątek ich miłości. W sumie sceny z ich udziałem nic nie wnoszą nowego ;/

użytkownik usunięty
madd_dog_2

Popieram, niepotrzebnie ja przywrocili do życia. Zgadza sie w pierwszym sezonie ich spotkania byly fajne, ale teraz to totalny syf

Mnie sceny z udzialem tej aktorki draznua juz od II sezonu! To chyba najwiekszy blad jaki moglipopelnic scenarzysci aby uczynic ja zmartwychwstałą.
Veronico Donovan wroć !!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

bez kitu, nie mają już co z nią wymyślać.

ocenił(a) serial na 9
goosiex

nie ośmieszaj się z tą Weroniką, plis...
Abruzzi wróc, to bym zrozumiał...
;] pozdrawiam

davemaster

Wybacz ale Veronica to jedna z najinteligentniejszych osob w PB. A co do Abruzziego to masz racje. jego smierc chyba najbardziej mnie poruszyla. szkoda mi sie zrobilo jak sobie pmyslalem ze juz go nie zobacze. a co do 4 sezonu to T-Bag zaczyna mnie troche meczyc ...:/

ocenił(a) serial na 9
Maniek2008

No rzeczywiście scenarzyści chyba nie wiedzą zabardzo co z nim zrobic

madd_dog_2

Veronica(robin), nie chciała odchodizć z serialu ale nie mieli pomysłu na jej postać, niedługo to samo bedzie z T-bagiem :/