PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

W życiu jeszcze nie widziałem lepszego filmu :) polecam bardzo, warto poświęcić swój czas by go obejrzeć.Zastanawiem sie kiedy wyjdzie drugi sezon?

ocenił(a) serial na 8
morfeusz87

Nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z tobą. Ja cały sezon obejzałem w 3 wieczory ;) Jak zobaczyłem pierwszy odcinek to się zaczęło, nie mogłem o niczym innym myśleć, ten serial mną zawładnął. Genialna spraw, czekamy na II sezon!

ocenił(a) serial na 10
_dominic_

Panowie święte słowa. Serial rewelka. Oglądanie to przyjemność, ale oczekiwanie na odcinki to męka. A teraz jeszcze przerwa do września albo października. Jak to przetrwać.

morfeusz87

Do drugiego sezonu trzeba jeszcze troche poczekac.... :( nie wiem jak ja to przezyje bo ciągle mysle o PB... jest po prostu fantastyczny! nie wiem jak ktos może mówić po obejrzeniu go że jest taki średniacki...? :/ tylko jak tutaj wytrwac do 2 sezonu? przeciez nie ma takiego filmu albo serialu który by go zastapił... chyba pozostaje nam obejrzeć PB po razu drugi, ... i tak dalej... ;)
Pozdrawiam fanów PB :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Wspaniały serial - właśnie przed chwilą obejrzałem ostatni odcinek 1 sezonu - cos niesamowitego. Teraz czekanie na drugi sezon - ach, chyba zwiariuje... ;)

ocenił(a) serial na 10
morfeusz87

Ciężko bedzie wytrzymać spokojnie aż pojawi sie drugi sezon.Ja już 2 razy oglądałem pierwszy sezon i z chęcią obejrzałbym jeszcze raz :D

ocenił(a) serial na 10
morfeusz87

Nie jesteś odosobniony. Wiele osób(w tym i ja) oglądało Prison Break 2 razy, niektórzy wiecej niż 2, więc nic nie stoi na przeszkodzie, dawaj od początku....

ocenił(a) serial na 5
morfeusz87

Serial bardzo bardzo dobry ale ''24'' dużo dużo lepszy!

ocenił(a) serial na 10
morfeusz87

Też bardzo lubię ten serial, jeżeli któś chce niech wpadnie na mojego bloga( http://www.filmweb.pl/user/318079/Ola.html [www.filmweb.pl/user/318...] ) i skomentuje notkę o Prison Break.Odwdzięczę się komentarzem!

ocenił(a) serial na 9
olka_sz

Świetny serial..kiedy drugi sezon??? ( fajnie jest sobie poczekać aż przejdą wszystkie odcinki a potem oglądnąć je sobie bez przerw - tak robiłem w przypadku PB S01 i LOST S02 - oczywiście jeżeli będziecie wytrwali i jakiś kumpel nie przysporzy wam spojlera )

ocenił(a) serial na 8
BladeMaster

21 sierpnia - prawdopodobnie, jesli nic nie stanie na przeszkodzie w kreceniu serialu.

Misiek_5

Co tu duzo mowic kazda osoba mi znana po obejzeniu PB zostala wciagnieta na amen.Jest to najlepszy serial jaki w zyciu widzialem (a widzialem sporo:P).Niech o jego potedze swiadczy to ze 2 ostatnie epizody ogladam za kazdym razem krazac w kolo fotela z nerwow sic! a juz po raz 4 cala serie ogladam ech:P