PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam kilka pytan o niescislosci w serialu

1) kiedy Michael pierwszy (lub ktorys z pierwszych) razy idzie przez otwor w scianie 'zwiedzac' i straznik sprawdza lozka, to kiedy i skad znalazl sie on tam gdzie powinien byc Taka bajeczka troche?

2) W 1x10 kiedy Michael wyplywa z lina, a w miedzyczasie woda odplywa, to jakim cudem wrocil? (nie jest pokazane, blad tworcow? zapomnieli?)

pablocoo

kolejny cienki prowokator? daj se na luz debilu.

Stefanek

Hmmm... niezly jestes... Pare pytan to od razu prowokacja?
Jesli nie potrafisz odpowiedziec, to mozesz nie odpowiadac? :|
DEBILU... :/

ocenił(a) serial na 9
pablocoo

Po prostu zdazyl na czas wrocic ty tepaku. Czy to takie trudne do wyobrazenia??? A co do drugiego pytania pol debilu to raz ze to byl odcinek 12, a dwa ze zszedl po linie. Liny pewnie nie zauwazyles, co?? To na przyszlosc ogladaj uwaznie bo widac ze nie pierwszy raz w zyciu zlapales kogos za kieszen.

ocenił(a) serial na 10
Tomashi_2

lol ludzie po jaka cholere wy juz sie wyzywacie? nie mozecie odpoiadac normalnie i kulturalnie? Zdziwil mnie ostatni post, jego autora nikt nie "sprowokowal" a juz zachowuje sie jak zachowuje. Badzmy wszyscy normalni bo wlasnie takie szczegoly skladaja sie na wizerunek naszego panstewka

adaspoczta

Nevermind... :/
Do kulturalnych forow to to niestety nie nalezy...
Nie rozumiem co w moich pytaniach bylo dla Was takiego obrazliwego czy idiotycznego? :|

Thx @adas, na szczescie nie tylko kretyni tu sie 'udzielaja'
Respect

ocenił(a) serial na 1
Stefanek

ostro tu się zrobiło:-)

dla mnie podstawową nieścisłością, jest fakt, że skazany na śmierć nie lata po więzieniu razem z innymi więźniami - z pewnością nie uczestniczy w żadnych grupach robotników itp, ale rozumiem, że jakoś musieli to zgrać i nie ma co wydziwiać i tak obgryzam paznokcie jak oglądam kolejne odcninki, nawet za drugim razem:-)

a samych nieścisłości jest jeszcze masa, zamiast się oczerniać, zróbmy miejsce na ich wymienianie, kto co zauważy, tylko bez bluzgania...

pozdr

ocenił(a) serial na 8
lukasz_mrozekk

No to nie jest dziwne tak bardzo jak Ci sie wydaje. Przecierz Lincoln zalatwil sobie spacerki, prace na swierzym powietrzu, fajki i takie tam w momencie jak "wydal" Sucre`go, ze ten ma komorke.

ocenił(a) serial na 10
pablocoo

Ja też mam pytanie. Kim był zabity, przez którego został wrobiony Lincoln? Bratem viceprezydenta czy jak się dowiadujemy z odcinka 1x09, jej mężem?
Bo coś tu jest nie tak.

ocenił(a) serial na 10
Cineman_3

Ok. Mój błąd. Pomyliłem twarze. Ale musicie przyznać, że obie aktorki są do siebie podobne po 24 godzinach bez snu :)