PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Słusznie Mikla zwraca uwagę - Lincolna prawdopodobnie uniewinnią, ale co z młodszym braciszkiem? Ma na koncie napad na bank z bronią w ręku i pomoc w ucieczce z więzienia nie tylko bratu, ale i innym skazanym. Ja się obawiam, że może być cienko z nim...

ocenił(a) serial na 10
maua_5

to proste, Micheala zabiją a Lincoln przeżyje i go uniewinnią, bo za pięknie by sie skończyło jak na taki film, na bank nie będzie typowego happy endu

ocenił(a) serial na 10
maua_5

to proste, Micheala zabiją a Lincoln przeżyje i go uniewinnią, bo za pięknie by sie skończyło jak na taki film, na bank nie będzie typowego happy endu

ocenił(a) serial na 10
fokussmok_2

O kurde, ja myślalam o jakimś zabiegu sensacyjno-prawniczym, ale możesz mieć rację - w sumie sytuacja patowa :/ (chociaż nie jedną widzieliśmy w serialu i zawsze jakoś dało radę, także może jest szansa... :) )

ocenił(a) serial na 7
maua_5

mówię Wam... Michael całe życie bedzie sie krył i uciekał... ;p

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

ale nawet jak uniewinia LIncolna to będą musili zlikwidować Firme bo dopuki ona istnieje to niewygraja żadnego procesu a tym bardziej z prezydentową

ocenił(a) serial na 10
Boc2000

Serial skończy się tak,żeby mozna było robić w razie czego kontynuacje TV lub kinową.Czyli braciszkom sie uda ale w ostatniej scenie pokażą Kellermana albo tego nowego jak ląduje w Panamie i jak straznik sie go spyta co tu robi on powie ,że przyjechał do przyjaciół(czyli Scofieldai Burrowsa).jestem pewien na bank.Będzie klasyczny osttanio happy end z jakimś takim haczykiem.Mam nadzieje,że Micheal zapnie wreście Sarę.Sory,że tak chamsko ale to cos między nimi jakby zniknęło.Scenarzyści powinni to jakos naprawić.Z magii 1 seri mało zostało.Za dużo tych akcji typu juz ich złapali ale im sie jednak nie udało lub policja juz jest w pomieszczeniu obok a tu się okazuje,że to nie ten dom.Troszkę jadąchamówą.Choć ostatnio braciszkowie sie przeliczyli i agent mahone ich ciachnął.Ale znając serial i tak ich nie załatwi czy złapie a szkoda.Jeżeli ta akcja ma się skończyć w sensowny sposób Mahone powinien zemdleć.Nie inaczej noi chyba ,że zmieni strony.Nie wiem.Wiem jedno.Powinni zrobić wersje kinową pierwszej seri.Mógłny z tego byc hicior i to kultowy.

Wojtek_dpo

"Ale znając serial i tak ich nie załatwi czy złapie a szkoda" dla mnie to zadna szkoda a raczej wielkie szczescie... :) ja tam lubie happy endy i mi to nie przeszkadza... z reszta bym sie bardzo cieszylam gdyby michael uciekł sobie gdzies z sara... ;)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Szkoda ,że ich nie złapie bo te ich mega szczęście musi sie wreśzcie skonczyć.Scenarzyści powinni sie postarać.Też chce happy endu ale oczekuje od tego serialu więcej niż od innych.Dlatego też mam nadzieje,że cos się zmieni.