Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225414
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

PRISON BREAK

ocenił(a) serial na 10

scignelem sobie i obejrzalem dopiero 2 odcinki.... musze powiedizec ze serial jets dobry ale nei zachwycil mnie jeszcze tak jak chocby lost.... czy moge sie spodziewac jakis tajemnic, zaskakujacych faktow z przeszlosci wyplawajacych w trakcie pierwszego sezonu? prosze o odpowiedz nie zdradzajac mi oczywiscie serialu(tak lub nie:])... martwi mnei tez to ze odcinkow jest 22 i bohaterowie pewnie uciekla z wiezienia dopiero w ostatnim... czy nie bedzie troche nudy przez te pozostale kilkanascie odcinkow?

ocenił(a) serial na 7
mariusz9191

Mnie na początku serial też nie zachwycił.....pomyślałem sobie, że z nudów to można go oglądać.......za to potem dał mi takiego kopa......teraz jest to mój ulubiony serial (zdetronizował LOST). Nudy napewno nie będzie :) wiele nieoczekiwanych sytuacji się zdaży (dużo więcej niż w Zagubionych), poznamy lepiej bohaterów (także ich przeszłość), niektórych nie zdążymy poznać :):):) ogólnie naprawde warto bo raczej lepszego serialu sensacyjnego nie znajdziesz :):):)

ocenił(a) serial na 10
mariusz9191

2 odcinki dopiero? Człowieku, nawet nie zauważysz kiedy to cię wciągnie;p.

ocenił(a) serial na 10
Imoen_3

dokladnie po 2 odcinkach nie masz co oceniac serialu tym bardziej tego , dla mnie 1 odcinek byl taki sobie od chyba 3 zaczela sie jazda na maxa

ocenił(a) serial na 8
wilkolak111

Dla mnie najlepszy byl odc pierwszy oraz odcinek, w ktorym T-Bag mowi do klawisza: -Tu jest bardzo goraco. Popatrz na tego kolesia - gdy tu przyszedll byl bialy (co co ogladali wiedza o co chodzi).

Serial wciagnal mnie od pierwszego odcnika i od tego odcinka jest moim The One.

ocenił(a) serial na 10
mariusz9191

zgadzam sie z przedmowcami. Dostalem caly pierwszy sezon na plytce i opinie ze warto obejrzec. Zaczalem ogladac pierwszy odcinek i takie jakies mieszane zdanie mialem. Dopiero po 3 odcinku sie wciagnalem. Przez wknd obejrzalem wszystko! A teraz trzeba tydzien czekac na kazdy kolejny:(

ocenił(a) serial na 10
mariusz9191

Po dwoch odcinkach to mozesz stwierdzic najwyzej,ze Ci sie nie podobaly... Ale serial jest genialny(zupelnie jak glowny bohater;)! Mozliwe,ze najlepszy jaki widzialem w zyciu. Zobacz koniecznie!

ocenił(a) serial na 10
Pita

mnie wciagnal juz od pierwszego odcinka.

Jak to ktos madry powiedzial: ten serial to najlepsza rzecz jaka zaoferowala mi ameryka ;p