Haha. Ciekawe co na to fani LOSTA. Nawet Gotowe wyprzediły Losta. Prison rządzi.
?? A dlaczego martfisz się akurat o fanów Losta?? że niby powinni być wkurzeni bo nie jest na pierwszym miejscu?? strasznie to dziecinne
No powinni być bo to dwa najbardziej rywalizujące seriale... ale się nieźle zdziwiłam że Gotowe na wszystko wyprzedziły Lost... choć moim skromnym zdaniem Prison Break i tak rządzi i nikt go nie pobije... :D :P
Pozdrawiam :)
Jestem zapaloną fanką losta!! Ale powiem ze prison break jest o 50 % lepszy!! NAprawde. tyllko nie rozumien dlaczgo ciagle trwa walka fanów... akurat losta i prisona
Może dla tego trwa walka, że można uważać, iż te dwa seriale są dwoma najlepszymi, ale teraz wynika z rankingu, że nie ma się o co bić bo Prison Break i tak jest lepszy :)
Dokładnie... po prostu fani Losta nie chcą tego zaakceptować... :] nikt sie nie chce z nimi kłucic... tu fakty mówią same za siebie ;) PB rządzi! :D
Pozdrawiam :)
Heh... może tę walkę napędzają nie tyle fani, co producenci. W końcu dotychczas ABC nie obchodziło chyba za bardzo czy pierwsze będą Losty czy Desp. Housewives, i tak oba seriale nalezały do nich. Teraz FOX wyskoczyło z Prison Break i prosze bardzo... Narazie seriale ABC przeważają tym, że sprzedają je do Europy, ale ciekawe co będzie gdy PB również oficjalnie puszczą na Starym Kontynencie...
dokładnie nikt tu nikogo do niczego nie zmusza tylko każdy wyraża swoją opinie! wkońcu po to jest forum! pozdrawiam i zapraszam do mnie;)
najlepsze jest to ze wygrał serial który nie leciał w polskiej TV, i mało osób o nim słyszało,a o lostach w kazdej gazecie piszą:/
buziaki dla fanów PB :*