PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224902
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam pytanie. Jakie seriale wolicie? Polskie czy amerykańskie? Ja zdecydowanie wolę amerykiańskie (nie żebym była jakaś antypatriotyczna czy coś, po prostu tak myślę) dlatego że są o niebo lepsze. Ciekawsza fabuła, bardziej rozwinięte wątki i lepsze efekty specjalne. Te nasze polskie seriale bardziej przypominają telenowele. Jedynymi takimi serialami, które lubię obejrzeć są "Niania" i "Rodzina zastępcza". Ale i tak daleko im do "Prison Break", "Lost" i "Przyjaciół"...

Kto się ze mną zgadza? A kto woli seriale polskiej produkcji ("M jak Miłość"-dajcie spokój,toż to tandeta!)

KaiyaSenpai

ja się z toba zgadzam, jedyny chyba serial polski który mi się podobał to Kryminalni. W Polsce po prostu nie ma takich fajnych seriali jak chociażby PB, nie wiem, może dlatego, że nie ma na to kasy albo ludziom pomysłu brakuje, i łatwiej zrobic takie m jak miłośc...

ocenił(a) serial na 8
oliina

Jasne że Amerykańskie!!!

Z Polskich to tylko wymiatają Kiepscy :-) ,Sforę też się fajnie oglądało.

ocenił(a) serial na 10
MackKL

Niania to akurat amerykański serial który teraz niewiadomo po co zrobili Polacy (serial żenada). Zdecydowanie wolę oglądać seriale amerykanskie. Z polskich świetny był Oficer i pierwsza część Ekstradycji