PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Lepszego serialu nie widzialam, swietnie dobrani aktorzy, nikc na pokaz, ,nie jest to serial typu lost, czyli ciagnacy sie w .... tylko po to aby miec kupe fanow, i aby aktorzy byli mega-slawni

mafika

To prawda! Oglądając ten serial tak sie strasznie wciagasz ze nawet nie czujesz tego i jakby nie bierzesz do świadomości że to serial... po prostu akcja jest strasznie wciagająca oraz świetna i bardzo przekonująca gra aktorów :D Mysle ze długo nie ujrzymy tak dobrego serialu jak Prison Break (z reszta jakoś mi sie nawet by nie chciało bo mi starczy PB;))
I love Prison Break :*
Pozdrawiam fanów PB :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

Prison Break jest do d**y straszna kiła !! Żartuje !! oczywiscie to najbardzej zarabisty serial wszechczasów !! i zeby tylko 2 sezon byl tak jak pierwszy to juz wogole bomba :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1

mafika

hehe... dla mnie juz jest bobma! :) ale i tak mam nadzieje że 2 sezon tez będzie odlotowy :)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

ja tez mam nadzieję, że będzie bomba... bo jak sara umrze to to nie będzie to samo co w 1 sezonie ale raczej przeżyje. jakoś nie wyobrażam sobie 2 sezonu bez niej i wogle kazdego sezonu jaki moze powstanie!:D pozdrawiam i zapraszam do mnie!;)