PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Prison

ocenił(a) serial na 9

jestem troche rozczarowany.....
caly episod trzymal w napieciu ale nic nie podali na temat Haywire'a ani Tweener'a. nawet policja nic nie wspomniala ze np oni nie uciekaja z ta piatka ze trzeba ich szukac gdzie indziej, ale miejmy nadzieje ze w nastepnych odcinkach pokaza ich
zaskoczylo mnie tez ten skok z I sezonu do II. IIs powinien sie tak zaczac jak sie skonczyl,
dziwne jest tez to, ze ten agent wie o wszystkich planach Scofielda wie jakie sa jego nastepne kroki, ale to sa moje najmniejsze spostrzerzenia i tak kocham ten serial i juz sie nie moge doczekac nastepnych odcinkow
nastepny bedzie za tydzien??

kadafix

dokładnie, też jestem tym rozczarowny... Tweener'a mogli nie dawać bo nie był super ale Haywire'a.... nic o nim nie mówili,,, a o t-bag był duży wątek...

ocenił(a) serial na 10
kadafix

Nie martw się napewno się pojawią bo w zdjęciach z 2 sezonu byli. Zresztą głupotą by było ich pominięcie :)

Sc0rpi0

21.08.06 2.01: Manhunt
28.08.06 2.02: Otis
04.09.06 2.03: Scan
11.09.06 2.04: First Down
18.09.06 2.05: Map 1213

Oto tytuły poszczególnych odcinków i dat... (pisze o wszystkim bo umieszcze to w dwoch tematach)
Spójrzcie na tytuł odcinka czwartego? Pierwszy odpada ciekawe jestem czy to bedzie Tweener czy Haywire osobiście wolałbym aby był to Tweener ; P najpoźniej doszedł do ekipy najwcześniej wyjdzie ale zobaczymy :) O LJ bedzie mowa w odcinku drugim bo idzie do kicia ... Mówie wam to sie jeszcze rozkręci... a co do Veronici to nie było jej na zaczeciu tzn ze zginiela :(

ocenił(a) serial na 10
ultimate

a mi sie wydaje ze ten agent FBI tez jest lekko "zachwiany" jak Scofield...(ma ta swoja dolegliwosc co z polaczeniue z wielka inteligencja robi z niego geniusza)
łykał jakies prochy i zaraz po tym speeda dostal...fakt zobaczyl biegnacego Scofielda ale...
mi sie wydaje ze jeszcze cos sie z tym wyjasni...nikt od tak sobie nie rozgryzl by tego ;p