PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pytania po 15 odcinku

ocenił(a) serial na 10

******************************************************************************** *************************************************************** Nie wiem czy się nie przesłyszałam, ale czy Michael powiedział, że uciekają juz od 3 miesięcy? To było jak mówił do Linc'a, że w zasadzie tylko wiara ich trzyma jeszcze przy tym pomyśle z ucieczką, jak Linc wątpił czy Sara się pojawi w szpitalu. To naprawdę aż tyle już trwa?

No i drugie - ciekawe co mógł mieć na myśli Michael, jak mówił do Linc'a, że maja jeszcze pare asów w rękawie i wszystko zależy od tego, jak ich użyją. Ciekawe co mógł mieć na myśli... :)

maua_5

schowal pod rekawe talię kart, a jak wiemy talia ma zawsze 4 asy, stad wywnioskowałem ze Michael ma w rekawie cztery asy: pik, kolor, żoładź i czerń! Prawdopodbnie ma tą talię jeszcze z więznienia Fox River gdzie granie w karty jest jedną z nielicznych atrakcji, a nosi ją dalej przy sobie bo zakłada sytuację ze mogą go złapać i ponownie wsadzić do ciupy gdzie by zabić czas będzie grał w karty!

ocenił(a) serial na 10
rodziu

Ale jesteś błyskotliwy!Normalnie boki zrywać....

ocenił(a) serial na 10
alex1721

hmmm no własnietez mi nie pasuje ze, az 3 miesiace... bo w jakim odc nie wiem chyba w 14 mowił cos innego... ale moze i juz 3 miesiace ;p
Michael zawsze cos wymysli... ;) wiec ja nawet nie zgaduje co bedzie dalej... bo oni mnie cały czas zaskakuja ;D