PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 223594
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pytanko

ocenił(a) serial na 10

odnosnie wczorajszego odcinka _ co jest w tej skrzynce, ktora dostal Lincoln. Pytania do poprzedniego sezonu - za co Scofild, T-Bag i Bellick trafili do Sony.?

ocenił(a) serial na 10
dixi123

najprawdopodobniej miała byc tam głowa Sary, ale pragne zauważyc, że Sara pojawi się w 4 sezonie(ze Scofildem zobaczy sie po 13 miesiąch), ale i tak Link bedzie myślał, że jest to jej głowa, natomiast bedzie to chyba jaka podróbka albo głowa bardzo podobnej osoby, bo innego wyjscia nie ma.

daaria818

W pudelku Lincoln ujrzy glowe odcieta od ciala.... Przez caly 3 sezon bedzie mowa o tym ze jest to glowa Sary. Niestety scenarzysci wpadlina genialny pomysl przywrocenia tej postaci do zycia i umiescili ja w 4 sezonie.

A co do tych co trafili do Sony.
Scofield - trafil tam nawlasne zyczenie. pod koniec 2 sezonu Sara strzela do Billa Kima wysoce postawionego czlowieka firmy a Michael przypisuje sobie tomorderstwo

Mahone - traffia do Sony poniewaz Michael podrzucil do jego łodzi duza ilosc narkotykow.

Bellick - zostal wrobiony przez T-Baga w morderstwo jednej prostytutki

T-Bag - Michael i Sucre wiezli tBaga do wiezienia natomiast nasz Theodore zadzgal Sucre srubokretem. Scofield kazalprzechodniemu zglosic to na policje podczas gdy sam ruszyl za T-Bagiem. Znalazl go i wbil w jego zdrowa reke noz. T-Baga odnalazla policja i wsadzila do wiezienia...

Koniec wyjasnien:)

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

dzięki za ta wyczerpującą odpowiedź :)
oglądałam 2 sezon ale nie cały wiec nie wiedziałam dlaczego co po niektórzy sa tam gdzie teraz :p
no ale teraz juz wiem :)

dixi123

Nie ma sprawy :) Jako wielki fan Prison Breaka odpowiadam na takie pytania z przyjemnoscia choc wolalbym zeb jednak kazdy dowiedzial sie o takich rzeczach ogladajac odcinki. no ale powiedzmy ze dla fanow ogladajacych serial w telewizji taka powtorka wyjdzie na dobre :)