PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Rapowe piosenki

ocenił(a) serial na 10

Siemka, strasznie mi się spodobała piosenka Willing to Die, szkoda bo jest on 30 sekundowym utworem. Może zna ktoś podobne utwory tego typu? Oglądam pierwszys raz PB i myślę, że im dalej będe oglądał to bedzie trochę takich pisoenek.

Banan_14

z rapowych to jest jeszcze "This is War"(też 30 sekund) i jeszcze może pas le temps(pełna wersja).
pozdro

Banan_14

Skoro jesteśmy przy piosenkach to mam pytanko
Czy zna ktos tytuł i wykonawcę utworu który leci w 2 odcinku 1 serii jak Michael kombinuje przy tych śrubkach i przychodzi T-Bag.To jest ok. 7 minuty.
Nie wiem czy ten tytuł właśnie tu padł ale może ktos mógłby mnie oświecic:)
Czekam...

użytkownik usunięty
Klaudiiia

"willing to die" black toast music :)) ale ostrzegam ze jest bardzo trudno dostepna. musisz poszperac na forach w tematach dotyczacych muzyki z prison break i wchodzic na kazda stronke ktora podadza. wprawdzie trwa tylko 30 sekund ale oplaca sie poszukac :)) powodzenia!

ocenił(a) serial na 4

taaaa

"prison break willing to die mp3" powinno wystarczyć aby strone ze wszystkimi utworami znaleść. przynajmniej ja tak znalazłem, chciałem sprawdzić czy google temu zadaniu podoła :))

I LOVE GOOGLE

taaaa a co do wprowadzenia to jak słyszę ten 3 albo 7 minutowy mix to mi sie niedobrze robi :|

Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) :) ten kawałek można też usłyszeć w NFS MW :]