Siemka, strasznie mi się spodobała piosenka Willing to Die, szkoda bo jest on 30 sekundowym utworem. Może zna ktoś podobne utwory tego typu? Oglądam pierwszys raz PB i myślę, że im dalej będe oglądał to bedzie trochę takich pisoenek.
z rapowych to jest jeszcze "This is War"(też 30 sekund) i jeszcze może pas le temps(pełna wersja).
pozdro
Skoro jesteśmy przy piosenkach to mam pytanko
Czy zna ktos tytuł i wykonawcę utworu który leci w 2 odcinku 1 serii jak Michael kombinuje przy tych śrubkach i przychodzi T-Bag.To jest ok. 7 minuty.
Nie wiem czy ten tytuł właśnie tu padł ale może ktos mógłby mnie oświecic:)
Czekam...
"willing to die" black toast music :)) ale ostrzegam ze jest bardzo trudno dostepna. musisz poszperac na forach w tematach dotyczacych muzyki z prison break i wchodzic na kazda stronke ktora podadza. wprawdzie trwa tylko 30 sekund ale oplaca sie poszukac :)) powodzenia!
taaaa
"prison break willing to die mp3" powinno wystarczyć aby strone ze wszystkimi utworami znaleść. przynajmniej ja tak znalazłem, chciałem sprawdzić czy google temu zadaniu podoła :))
I LOVE GOOGLE
taaaa a co do wprowadzenia to jak słyszę ten 3 albo 7 minutowy mix to mi sie niedobrze robi :|
Styles Of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) :) ten kawałek można też usłyszeć w NFS MW :]