PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

HAHAHAHAHA!!!!!!!!!! NO NIE MOGLEM !!! OBEJRZALEM TĄ SCENĘ 100 RAZY, MINA TEGO GOSTKA, JEGO ZAKŁOPOTANIE I BANALNOŚĆ TEJ SYTUACJI JEST PO PROSTU NIESAMOWICIE ŚMIESZNA!! KABARET, HAHA

ocenił(a) serial na 8
Bobey

scofield zaserwował pułapkę a'la kevin sam w domu.

ocenił(a) serial na 9
Kaczu

w tym odcinku brakowalo tylko muzycznego motywu przewodniego z benny hilla i przyspieszony obraz jak sobie kradna scylle... raz scotfield raz self i znowu scotfield i znowu self - a pulapka ze schodami rzeczywiscie przednia. tak samo zawialo starym dobrym mc gyverem - wyrzutnia z rury etc etc ;]

ocenił(a) serial na 5
da_markos

linc potrzebny bedzie spray do włosów i zapalniczka lol.

Fanek_2

Wierz mi akurat lakier do włosów + zapalniczka może być śmiertelną bronią, to nie śmieszne...

ocenił(a) serial na 9
da_markos

buhahahahahahahahahaahahah.. oplulam monitor!! jak sobie wyobrazilam motyw z benny hillem! LOL, rewelka ;))

ocenił(a) serial na 9
solsquare

hahahahaha muzyczka z bennego hilla! hahahhaahaha to by bylo kapitalne!! chyba wrzuce na youtube'a tą scenę i oprawie ja muzyka przewodnia z benka

ocenił(a) serial na 5
Bobey

Agnitum, znalazłem lepszego gościa, poczytaj jego posty haha

http://www.filmweb.pl/topic/1037081/Opis+paru+mega-debilizm%C3%B3w+z+paru+ostatn ich+odcink%C3%B3w+4+serii+Tych+wi%C4%99kszych%2C+bo+te+mniejsze+to+ju%C5%BC+ruty na+).html?page=2#2475055

ocenił(a) serial na 6
Fanek_2

Agnitum, błagam zrób to i nie zapomnij strzelić linka;)

ocenił(a) serial na 8
Bobey

Hehehe No dokładnie. Mnie natomiast położył moment w którym poważny generał po otrzymaniu rezygnacji od córki mówi "Chciałem mieć chłopca"

Bobey

Ale żeście się uczepili tego serialu. W każdym innym serialu jak i filmie pełnometrażowym mozna znaleźć kilka idiotycznych sytuacji, ale Wy akurat znajdujecie je tylko w Prison Breaku.

ocenił(a) serial na 5
grzegorzkdl

ale w każdym odcinku ;D

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

DODALEM ALE MI TRAGICZNIE TO WYSZLO HAHAHAHAHAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=zaxuRZjWJbw

ocenił(a) serial na 5
Bobey

fajnie jechał na drabinie :D

ocenił(a) serial na 9
Bobey

A nie możesz jeszcze raz? To znaczy, chyba chodziło o przyśpieszenie tego motywu jak w Benny Hillu ;) i całej sceny od upadku przez motyw jak najpiew zabiera to Mike potem znowu Don :)
p.s. szkoda ze sama nie umiem :(