Przykro mi to stwierdzic ale serial przekroczył granice absurdu. Następnym wspaniałym posunięciem scenarzystów może być powrót np Tweenera:P
Lepsze by było gdyby ożywili Veronicę! Powiedzieliby, że kula w nią nie trafiła, a to coś na czole to sobie sama namalowała, żeby myśleli, że ją zabili xDD.
przeciez oczywiste jest ze kazdy kogo smierci nie widzielismy może wrocic sara,kellerman,ich matka itd wiec ja tu absurdu nie widze :] przy wszystkich innych bylo widac jak ich zabijali wiec nie maja prawa wrocic
Bardziej debilne od scenariusza 4-sezonu jest tylko Wasze tłumaczenie sobie totalnie bezsensownych wątków które następują jeden po drugim...
Ale skoro wytłumaczyliście sobie już mamę, tatę, kellermana i zaraz pewnie wytłumaczycie sobie powrót abruzziego to ja cały czas się pytam - jak to możliwe że Self odcinek po tym jak został postrzelony w nogę i rękę biega jak nowonarodzony ?? Wytłumaczycie to jakąś super technologią Firmy która wyleczyła go w 24h czy może upływem kilku tygodni, które nie zostały w serialu pokazane ?? Pierwsze to sci-fi, a drugie to bzdura, bo wydarzenia toczą się jakby z dnia na dzień, a nawet gdyby na debila naciągnąć że między jednym wątkiem a drugim nastąpiła przerwa tygodniowa, to Self i tak nie zdążyłby się wyleczyć, a reszta bohaterów nie siedziała by przecież w hotelu i nie piła piwa...
Skoro więc macie i na to wytłumaczenie - to proszę - prosto z mostu...
I własnie dla tego koncza ten serial 4 sezonem bo takich "głupich" pomylek jest wiecej
Serial zacznał sie super, ale konczy sie nie koniecznie tak fajnie. Miejmy nadzieje ze na koniec nas jeszcze
zaskoczy tak ze bedzie o czym mowic i pamietac.
pozdro
chyba ze w kogos wspomnieniach czy cos ;]
a general juz ma jedno dziecko i styknie mu xd
kellerman..racja:) go tu troche brakuje...a wogole..kiedy prison wraca? teraz we wtorek?13?
Czyżby generał robił kolejne dzieci?A propo generał ma chyba dwie córeczki jak narazie: jedną z Gretchen, oraz Lisę ...:)
10 marca,bo oglądalność im spadła ;p
absurd goni absurd,ale lepiej,żeby przywrócili Kellermana
,niż Abruzzi-ego,bo jego śmierć była pokazana,jak dostaje kule,ale zawsze mógł mieć kamizelkę...^^ Dobrze,że na 4 się skończy,choć na pewno szkoda...
FOX na oficjalnej gdzieś wspominał,że Gretchen ma zagrać w spin-offie,jako uciekinierka z więzienia dla kobiet,dla mnie to już jest wszystko pod kasę,komercję,masakra...