Swoją przygodę z PB zaczęłam niedawno. Oczywiście oglądałam odcinki na komputerze z napisami. Już pierwszego dnia obejrzałam 7 odcinków i nawet nie zauważyłam kiedy się wciągnęłam. W tej chwili wyczekuję już 17 odcinka drugiej serii...W Prison Break nie brakuje dreszczyku emocji i wzruszeń. Dodatkowo aktorzy pasują do postaci, które grają. Logiczna fabuła, wszystko mnie zachwyca. Nie polecam oglądania PB w Polsacie. Pierwszym minusem jest to, że lektor średnio dobrze tłumaczy dialogi, czasem pomija ważne cytaty i przekręca imiona czy też pseudonimy. Drugim minusem oglądania w telewizji jest to, ile trzeba czekać na kolejne odcinki :)
Pozdrawiam!
Cóż nie wszystkim zależy na tym aby cały serialoglądnoąć w jeden dzień, ale co do emisji w polsacie częściowo się z tobą zgadzam. Ale letor nie ma nic do rzeczy, pierwszym minusem jest jest to że leci jeden odcinek tygodniowo, moim zdaniem powiny lecieć dwa jeden po drugim nie było by ani za szybko ani za wolo i drugim jakże uciążliwym są reklamy, jak puszczac reklamy trwające 10 minut, przez cały odcinek mamy 20 minut reklam BOŻE, Polsat po prostu przegina pałe.