PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Skazany na śmierć... Tak ten serial jest skazany na śmierć. Nie rozumiem tego całego hallo przed tym serialem. Moim zdaniem fabuła nie była ciekawa choć przyznam ,że Miller nieźle grał. I może to uratowało film daję 3/10

ocenił(a) serial na 8
jo_josie120

Miller? hahaha :) Widze dziecko, że nie znasz sie na rzeczy xp

ocenił(a) serial na 8
jo_josie120

lol moim zdaniem fabuła jest zajebista a miller zagrał tragicznie

ocenił(a) serial na 8
jo_josie120

lol moim zdaniem fabula jest fajna przynajmniej 1 i 2 sezonu . Miller zagral tragicznie caly czas ten sam wyraz twarzy

jo_josie120

Zagrał jak zagrał, ale to dzięki Niemu ten serial osiągnął tak ogromny sukces komercyjny. Gdyby nie Went to byłby po prostu kolejny serial o więzieniu, a tak jest międzynarodowym hitem.

ocenił(a) serial na 9
marta6

Co jak, co ale nie bardzo wiem, na jakiej podstawie tak uważasz. Przecież Miller nie był aktorem światowej sławy, chyba największą sławę przyniósł mu ten film, więc nie wiem czemu to on by miał być reklamą dla tego filmu. A jak zagrał? Może i ma ciągle ten sam wyraz twarzy, ale postać przez niego zagrana chyba właśnie taka miała być. Opanowana i tajemnicza, aczkolwiek na pewno nie jest w gronie moich ulubionych bohaterów.

ocenił(a) serial na 8
grabarz91

Serial odniósł ogromny sukces ,ale nie dzięki Millerowi ,tylko ze względu na ciekawą fabułę i niesamowite zwroty akcji.Miller zagrał (i gra) dobrze ,ale w serialu jest wiele lepszych aktorów:
Fichtner,Knepper,Nolasco,Stormare

Mathias_13cool

W takim razie wytłumaczcie mi dlaczego serial "Oz" nie jest tak popularny i nie ma tylu fanów co PB? Przecież jest bardziej realistyczny i PRZEDE WSZYSTKIM akcja toczy się w więzieniu. A mimo to PB ma więcej wpisów (widać to na filmwebie) i wzbudza większe emocje.
To samo z moim ulubionym serialem z dzieciństwa "Prizoner Cell Block H" - to też serial o więzieniu ale widocznie nie na tyle popularny, żeby polska telewizja wyemitowała go jeszcze raz:(

Może to po prostu dlatego, że w tamtych dwóch serialach nie ma takiego sympatycznego i uroczego aktora jak Went, wiele kobiet (w tym ja) ogląda ten serial tylko dla Niego. O Nim najwięcej się mówi i pisze. Absolutnie nie uważam, że jest najlepszym aktorem serialu. Są lepsi - Knepper, Fichtner...ale nie sądze, żeby sama gra aktorska była wystarczająca, żeby serial stał się hitem, przecież w "Oz" też grali dobrzy aktorzy.
Nie uważam też, żeby Miller koniecznie musiał być gwiazdą światowego formatu, znaną z wcześniejszych filmów, żeby przyciągać widownię. Może właśnie dlatego przyciągał, ponieważ był nową twarzą?

A co do fabuły to faktycznie świetna, ale to się raczej tyczy tylko pierszej serii.

ocenił(a) serial na 8
marta6

Fabuła w drugim sezonie jest równie świetna co i w pierwszym.
Świetna kontynuacja ,a w pierwszym sezonie wkurzało mnie to samo otoczenie
Nie rozumiem oglądania filmu/serialu/bajki dla aktora.Wiadomo ,że jeśli masz jakiegoś ulubionego aktora ,to skusisz się na obejrzenie filmu ze względu na niego ,ale jeśli np. film ,będzie denny to go wyłączę.
Na temat "Oz" nie będę się wypowiadac ,bo nie oglądałem tego serialu ,ale "Oz" ma lepszą ocenę niż PB.Poza tym wielu ludzi nie wie o istnieniu tego serialu ,ponieważ jest dośc stary ,a ludzie oglądają tylko współczesne kino.