PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Skazany na TVP?

ocenił(a) serial na 5

Jeśli następne 2 odcinki będą równie emocjonujące raczej nie będę sobie rezerwował niedzielnych wieczorów. (Jak się nie sprawdzą to czeka mnie "Ranczo" a to całkiem niezła alternatywa.) Świetny był wstęp, zaoszczędzili sporo taśmy i dobrze. Później trochę "Skazanych na Shawshank" (Bogobojny szef wszystkich szefów, zły klawisz, pogaduchy na spacerniaku). To wszystko. Świetnie pokazali więzienie koedukacyjne o zaostrzonym rygorze - łażą sobie jak po ZOO...

użytkownik usunięty
baldrick

A mi się wydaje, że po następnych i następnycho odcinkach będziesz klęczał i błagał o przebaczenie za to co powiedziałeś o "Prison Break"

ocenił(a) serial na 9

Hahahaha jak można porównywać Ranczo do PB? Dobre... a tak apropo to od następnej niedzieli nie będzie emitowanych dwóch odcinków, tylko jeden... dlatego radziłbym opuścić Polsat i zaopatrzyć sie w wersję DVD :D Serial jest wyjątkowy 10/10.

ocenił(a) serial na 6
baldrick

Koedukacyjne? Chyba prędzej dysedukacyjne... no ale nic. Ja myśle tak jak kolega z góry, że będziesz kwiczał i błagał o więcej :D No, chyba że brak ci kompletnie poczucia filmowej estetyki i jedyne co oglądasz to "Scary Movie 4" :-)

ocenił(a) serial na 5
kaciupa

Umiecie czytać?! "Początek" nie zrobił na mnie wrażenia i to moja całkiem subiektywna ocena, nie oceniam całości. Jak czytam takie komentarze-odpowiedzi to od razu wyobrażam sobie miejsce w którą "Pan może Pana majstra w ... pocałować". Oczywiście liczę, że w końcu będzie można coś obejrzeć w niedzielny wieczór i serial okaże się przynajmniej dobry. A jak narazie śmieszą mnie pikniki morderców ze złodziejami w więzieniu o zaostrzonym rygorze, nawet jeśli są braćmi. I skoro serial jest ponoć świetnie nakręcony to mogą mnie drażnić czy śmieszyć takie "szczegóły". Skiery Mowi? Bez komentarza.

ocenił(a) serial na 10
baldrick

Ranczo oglądało 5 mln widzów mimo, ze to powtórki więc nie jest tak źle.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

poczatek jest denny zwlaszcza ogladajac go na polsacie. ale akcja rozkreci sie. z odcinka na odcinek bedziesz bardziej ciekaw. nie bedziesz mogl oderwac sie od ekranu telewizora. zachecam do sciagniecia serialu z napisami, a zobaczysz, ze spodoba Ci sie dwa razy bardziej niz w tv. klimat, muzyka, gra slow, glosy budzace tajemnice. naprawde warto.