reszta to totalne dno,kumulacja absurdu,wyścig scenarzystów kto wymyśli jak najbardziej nie realną sytuacje.Panowie kończcie to bo nie ręczę za siebie.JEDYNY plus drugiego sezonu-ALEX MAHONE(tylko dla niego oglądałem ten sezon) plus trzeciego sezonu hmmmnn...może go pokazywać naszym więźniom żeby zobaczyli że inni mają gorzej.na czwarty sezon nie starczyło mi odwagi.może kiedyś się zdobęde
dokladnie... zabija mnie ta gangsta fanatyków, broniacych tego naciaganego do granic absurdu "tworu"... S 1 - dobry, pozostale - dno...
"To co tutaj robicie skoro nie interesuje was już ten serial?"
Po 1 - Krytykujemy cos co jest slabe...
Po 2 - nie widze zeby ktos wspominal tu , ze serial go juz nie interesuje czy ze interesuje go wciaz...
Po 3 - masz jakies kontrargumenty dla tych ktorzy uwazają to cos (slusznie) za badziewny, jaskrawy przyklad robienia ludkom papki z mozgu ?
Bonus - Czy oprocz naskakiwania na kazdego komu sie ten watpliwej jakosci obraz nie podoba potrafisz napisac cos wiecej niz - serial jest swietny bo TAK i KONIEC ??
Z dobrego pomysłu zrobili dobrą komedię sensacyjną, wczoraj (23 listopad) oglądałem w tvku i tyle wzdetnych i niedopracowanych motywów w fabule, zbiegów okoliczności i reżyserii dawno nie widziałem. Koleś strzela a lufy nawet dym się nie wydobywa. Śmiała się nawet moja dziewczyna, która jest wielkim fanem tego serialu.
Jak coś się kręci tylko dla kasy to i tak wychodzi. Z załozenia miał być to mini serial na kilkanaście odcinków, 3 seria miała się nawet nie nazywać Prison Break... Krzyż na drogę temu komercyjnemu wymysłowi!
WIĘKSZOŚĆ seriali ma plan tylko na 13 odcinków, od których zależą dalsze
losy serii. Na miłość boską, Lost też pewnie miałby tyle odcinków, jeśli
nie osiągnąłby dostatecznej oglądalności.
Aha, dobrze wiedziec, ciekawe jak to jest z Modą na sukces? Bo ponoc nikt tego nie lubi, a dalej kręcą
Wiesz do czego służy forum do oceny i wypowiadania się
Oceniłeś jak tam sobie chcesz (nikogo to nie obchodzi) i wynocha z forum.
Ale dyskutuje się o filmie a nie przeżyciach 10-latka
dlaczego obrazasz ludzi? nikt nie ma prawa do wyrazenia swojej opinii innej niż Twoja ?
Mnie najbardziej wkurza zakładanie setnego tematu o tym samym i wykłócanie się w kółko o to samo.
Kogo obraziłem i czym?
Nie powiedziałem ,że nikt nie prawa sie wypowiadać ,ale istnieje już milion takich tematów to po co zakłada kolejne.
Niech wypowiada się o filmie i daję argumenty a nie "totalne dno"
Nakręć lepszy
Jak już masz ochotę mnie obrażać to naucz się kopiować nicki
Nie masz myszki.To sobie kup