PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kazdy odcinek ogladam z zapartym tchem jest poprostu niesamowity klimat..Jak dla mnie moze byc i 1000 sezonow byle akcja i poziom byl caly czas taki sam .Pozdrawiam wszystkich fanów:)

pietkun2

Peace!

ocenił(a) serial na 9
Bialy_Pielgrzym

Mam takie samo zdanie jak pietkun2.

Irytuja mnie niektore posty, w ktorych jest napisane, ze ten serial to kompletne dno dla niespelnionych nastolatek, ktore dla wentwortha zrobilyby wszystko. Moze i moim ulubionym serialem jest Twin Peaks, ale Prison Break jednak jest rewelacją, gdzie w kazdej sekundzie jest niesamowite napiecie. Niektorzy krytykuja, ze ten serial jest do bani, poniewaz tworcy tak go tworza, ze akcja jest niesamowicie szybka. Jak dla mnie to jest wielki plus, poniewaz caly czas cos sie dzieje! W zadnym innym serialu nie ma tak niesamowitej akcji!

Oczywiscie Twin Peaks > Prison Break, pare innych seriali tez moze jest i lepszych, ale Prison Break jest swietny i uwazam, ze mogloby powstac nawet milion sezonow! Mam tez gdzies, ze serial jest supernierealny, i gra aktorska Wentwortha i Dominica jest dosyc kiepska.

ocenił(a) serial na 7
Bobey

Arcydziełem bym tego nie nazwała , ale ok .

pietkun2

watpie czy mieli by pomysky na te twoje "1000 sezonow" ......
po pewnym czasie moglo by to przxypominac mode na sukces...... i miec coraz wiecej absurdow...:P
ale co do twojego stwierdzenia ze serial jest super to sie zgadzam... :):*