PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Na 22 odcinku zakonczy sie najlepszy serial w historii:)(przynajmniej ja tak uwazam):)Trailerki do 21 odcinka przyciagaja jak magnez-bedzie sie dzialo-mam nadziej ze 2 sezonu nie zaczna robic-bo bylo by to zLOSTowanie:)Ciekawe kto przezyje ucieczke?:)Ja juz swoje typy mam:)

ocenił(a) serial na 7
bandit_2

Zakończy się pierwszy sezon. Z tego co wiem w planach jest już druga seria: życie bohaterów po ucieczce :)

ocenił(a) serial na 8
Marfy

Tez tak wczesniej slyszalem,ale pozniej tworcy PB to zdementowali.Jestem pewnien ze zostawia sobie otwarta przyslowiowa furtke po 22 odcinku.Tak dobrze zarabiajacy na siebie serial sam sie pcha do krecenia:)Tylko czy nie zniszczy to klimatu,jezeli powstana losy "ekipy"po wydostaniu sie z za krat?Przeciez to to wiezienie i proba ucieczki nadaja wspanialy klimat temu ARCYDZIELU:)

ocenił(a) serial na 10
bandit_2

O czym wy w ogole piszecie?Druga seria serialu powstanie na 100 procent.Juz w kwietniu szefostwo fox televison oglosilo iz powstanie kolejnych 22 odcinkow serialu.Na oficjalnej stronie foxa i innych amerykanskich stonach o tv mozna przeczytac iz druga seria zostala zatwierdzona do jesiennej ramowki fox-co wiecej podobnie jak w tym sezonie ma wystartowac juz pod koniec sierpnia.Brett Ratner zas opowiadal ,iz od poczatku planowana byla druga seria,ktora bedzie opowiadac o losach zbiegow na wolnosci.

PRINCE_OF_DARKNESS

Ech... POD KONIEC SIERPNIA!!!!!!!!!!!!!!!! NIE DOTRWAM DO TEGO CZASU!