PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Wszyscy sie pytaja o bohatera, a ja zapytam o kobiete, ktora Waszym zdaniem jest najlepsza z serialu:)) Jakie beda odpowiedzi?;>

Leonarda

1. Susan
2. Sofia
3. Sara

Pozdrawiam:):):)

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

hehe ale w ulubionym bohaterze mozn bylo podac kkobiete i chyba niektorzy je wymieniali ...

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

czyli tzw. potrójne ES
Ja wybieram Susan , za odwagę i nieprzepartą chęć działania oraz niezłomną wolę

ocenił(a) serial na 6
Leonarda

Susan, czy jak tam chcecie Gretchen ;] może i wredna, ale myślę, że jeszcze się nawróci :)

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

Hehe, zbyt dużo kobiet w PB, to nie było właściwie to tylko Sara, Sofia, Gretchen i Veronica, chyba że nie pamiętam, to mnie ktoś poprawi :)

ocenił(a) serial na 5
Vendetta

Jest jeszcze mama Bellicka.

Vendetta

byla jeszcze NIKA :P

ocenił(a) serial na 9
Vendetta

I prostytutki T-Baga ;]

Rodion_

Moze wszystkich zdziwie ale moja ulubiona postacia zenska w PB byla Veronica. Nie wiem dlaczego wielu fanow serialu mieszalo Robin Tunney(aktorke grajaca Veronice) z blotem. Zagrala bardzao dobrze swoja postac. Inteligentna prawniczka dazaca do celu za wszelka cene...

Druga postacia zenska ktora mi sie podoba jest Gretchen(susan) jak kto woli.O'Kefee swietnie gra kobiete z firmy:)

Natomiast ze wzgledu na wdziek najbardzie podobala mi sie oczywiscie Nika. Holly Valance to jedna z najpiekniejszych aktorek:)

Rodion_

no i jeszcze Maricruz i jej siostra... oraz ta dziewczynka co T-Bag chcial ja przeleciec... :P

sweetblondi_04Ruda

hej sweetblondi 04 widze ze PB to chyba twojnulubiony serial :) moj tez lecz nie ogladam zbyt wielu seriali. czasami lubie pogadac z fanatykami filmow ktore sam lubie :)

Maniek2008

pewnie ze moj ulubiony:) moge ogladac caly czas:P dlatego mam go w ulubionych... hehe a ty go lubisz??:P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Tak i ta baba co przesłuchiwała Bellicka , striptizerki w klubie u Niki , ta gruba pielęgniarka z Fox River , policjantka i jej matka , ta dziewczyna co Tweener z nią jechał do "Juta" no i Jane , czyli wspołpracownica ojca Burrowsów . No i jeszcze ta ślepa kobieta co Patoshik wbił do niej po kanapki , od razu Sasha , co ten sam świr jej zabił ojca . I najnowszy nabytek , czyli córka Sucre .

Rodion_

oczywiscie ze lubie ten serial :) szczerze ci powiem ze nigdy nie przypuszczalem ze serialmoze mnie tak wciagnac a jednak...
Pamietam moje poczatki ogladania PB. Uslyszalem o tym serialu ze ma leciec na polsacie. tak byl rozreklamowany ze mysle a co szkodzi obejrzec pierwsze 2 odcinki. spodobaly mi sie nawet bardzo. potem na kolejne odcinki na polsacie czekalem z niecierpliwoscia az po podajze 7 odcinkach dostalem caly 1 i ponad polowe 2 sezonu na plytach(wowczas jescze nie byly nakrecone wszystkie odc. drugiego sezonu) pamietam ze ppo poludniu jak przyszedlem wowczas ze szkoly potrafilem siedziecniemal bez przerwy do 1 w nocy :)
potem zaczalem pomalu ograniczac ogladanie bo misie konczyly odcinki :) pozniej sciaganie nowych odcinkow bylo dla mnie nie mniejsza frajda co ich ogladanie.

Czy moge liczyc ze ty tez napiszesz swoja historie ogladania PB?

Czekam na odp sweetblondi 04 :p

Maniek2008

My story:P :

wiec na poczatku denerwowaly mnie te ciagle reklamy tego serialu na polsacie... to bylo na prawde denerwujace... wiec bylam troche uprzedzona do tego serialu.. jednakze potem moje kolezanka sciagla 2 sezony i powiedziala ze jest zajebiaszczy:P wiec pozyczylam od niej plytki bo strasznie mnie do tego namawiala i zaczelam ogladac... jak sie juz wciagnelam to nie moglam skonczyc.... moze to smieszne ale nawet po weeckedzie ogladania nie poszlam w pon do szkoly tylko siedzialam z moja siostrzyczka i ogladalam... a moja stara tylko nam jedzenia przynosila.... nie oczywiscie nie spalam przez ten czas.. hehe
a potem juz sama sciagalam 3 sezon i teraz nadal...

no to tyle :)

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Ulubiona bohaterka?

Mówi wam coś tytuł tematu ?

Rodion_

no ale juz chyba wszystkie bohaterki zostale wymienione...
:)

użytkownik usunięty
Rodion_

Susan zdecydowanie.. wiem że mogę być zaraz zmieszana z błotem, ale Sary jakoś nigdy nie lubiłam..(może w 1 sezonie)i nie rozumiem całej tej fascynacji nią..

ocenił(a) serial na 9
Rodion_

Czyli nie mówi...

Rodion_

wiesz do mnie raczej moj komp nie mowi:) chyba jak sobie podlacze sluchawki i puszcze muzyke to wyedy go slysze :) a ty ze swoim gadasz??

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Wklejam cały dialog , może wtedy ogarniesz temat :

ja-Ulubiona bohaterka?
Mówi wam coś tytuł tematu ?

ty-no ale juz chyba wszystkie bohaterki zostale wymienione...
:)

ja-Czyli nie mówi...

ty- wiesz do mnie raczej moj komp nie mowi:) chyba jak sobie podlacze sluchawki i puszcze muzyke to wyedy go slysze :) a ty ze swoim gadasz??

Tu nie ma żadnej wzmianki o komputerze , w dodatku mówiącym . Poza tym nazwa tematu nie brzmi "jakie kobiety występują w PB ? " tylko każdy typuje swoją ulubioną i voila . Zawiodłem się na Tobie Blondi , myślałem ,że zmądrzałaś ale widzę ,że nie . Przykro mi :(

Rodion_

mi chodzilo o to ze tytul tematu nie moze nic powiedziec przez kompa:P
ale to byly takie zarty:P a ja sie na tobie tez zawiodlam bo nie znasz sie na zartach.... moze to nie byl za madry ... ale probowalam.... a wtedy mialam fajny humor wiec moglam cos poprzekrecac....