PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zawód :/

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie niestety po obejrzeniu 14 odcinka Majkel juz nie jest takim herosem, jakim byl wczesniej :/ Działa chaotycznie, bez wyrazu i przekonania. Mam nadzieję, że szybko to się zmieni, bo jakoś tak niekoniecznie chce mi sie oglądać jak ich tylko gonią i gonią. Geniusz Majkela nakręcił całą pierwszą serię i szkoda by było to stracić.

maua_5

No troche bezsensu był ten telefon do telewizji - zupełnie nie pasował do Michaela. T-Bag juz kompletnie pofixował xD a Bellic......Bellic ma przesrane :D

ocenił(a) serial na 4
maua_5

no wreszcie ktos jest w temacie :) 14 odc. hmmm nie kumam motywu, o co chodziło z tym telefonem ? Majkel ... geniusz, majstersztyk ucieczki ... a ty ni z d... ni z oka telefon do TV ?? nie łapie ... no ale zobaczymy co bedzie dalej :] reszta ... Bellick ! BELLICK !!

ocenił(a) serial na 7
vaski

chodziło o to ze jeżeli nie mogli zrobic mu zdjecia to on zadzwonił do telewizji żeby przyjechaji wzieli terrenca steadmana i zorientowali sie ze zyje wtedy oczyscili by z zarzutów michaela i linca.

Skyler

Ale to było oczywiste, że telewizja wraz z policją przyjadą najszybciej jak się da, a on jak taki pierwszy naiwny tam zadzwonił.
Gdzie ten nasz stary, geniusz Michael?! ;))

ocenił(a) serial na 7
kocica666

wiedział ze przyjada szybko dlatego zadzwonil ale skad mial wiedziec ze niezbyt madry linc obroci sie plecami do terrenca i ten zabierze mu bron i strzeli sobie w glowe.

ocenił(a) serial na 10
maua_5

No zgadzam sie... pierwsza seria byla poryzajaca a przy ogladaniu 14 odc. troszke sie nudzilam.Zdaje sie, ze Majkel gubi sie juz w tym wszystkim i troche boi(?)Zobaczymy co bedzie dalej...:) Pozdrawiam prisonomaniaków:):)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Moim zdaniem chcial Michael chcial pokazac Kellermanowi ze to on rzadzi

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Nie no poprostu rezyser nie dogadal sie ze scenarzysta hehe a tak powaznie to chca to jak najbardziej przeciagnac, mam nadzieje ze na 2 serii to sie zakonczy, bo gdyby ja porownywac do pierwszej to lekko mnie zawiodla. W pierwszej serii byla akcja i napiecie a druga to takie granie na czas... Oby rezyser mial jakas koncepcje co do tego telefonu bo to nie Michael z pierwszej serii, koles ktory posiada ponadprzecietna inteligencje, robi rzecz najmniej odpowiednia w nieodpowiednim momencie..

ocenił(a) serial na 9
Tazz03

michael jest porpostu zagubionym, nie tak miało być !! I jeszcze ten Kellerman. Niewiadomo czy robi to, bo naprawdę chce pomóc czy udaje pomocnika i chce nagrodę + odbudowa reputacji.

ocenił(a) serial na 10
thomek

już w poniedziałem 15 odcinek drugiego sezonu :)

gradins

Wszyscy tutaj pisza o tym co zrobil Michael a mim zdaniem bardzo interesujaca akcja zaczyna toczyc sie wokol agenta Mahone... ten koles moze nas jeszcze zaskoczyc!

ocenił(a) serial na 10
marggo86

hmmm... ja mysle, ze Michael poprostu sie pogubił i juz nie daje z tym wszystkim rady biedaczek.. a co do mahone to juz kurcze myślałam, ze nie zyje ;/ a tu masz.... jeszcze dyszy.. zdenerwowało mnie tylko to, ze nic nie było o Sucre ;( ale i tak cały czas mnie to wciaga i sie denerwuje.. wcale nie zrobiła sie ta seria nudna ;)