PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

aaaahahhaha...

ocenił(a) serial na 10

no nie mogłem z tej akcji z siekierą!!!
tej szyby nie dało się zbic nawet metalowym krzesłem! a Link sobie raz walnoł siekierą:D Dla porównania fajna akcja z taką szybą jest w Resident Evil gdzie to od uderzenia z sikiery odpadł tylko odprysk!!

A teraz tak szczerze to czy wogóle jest taka osoba której podoba się 4 sezon??

Moim zdaniem powinni to zakończyc!! a jeśli im mało siana to niech zrobią jakiś nowy serial i niech promujągo tekstem " serial twórców Prison Break" no bo bez jaj!! Komedie z tego robią!!

cOne_2

jest wiele takich dziwnych rzeczy w serialu, np jak zdejmowali tatuaż Michaelowi. Nie ma co płakać

Nie podoba się, nie oglądaj! :)

cOne_2

no ja też nie mogłem z tej akcji z szybą w serwerowni xD
oglądam,bo nadal jestem fanem(chyba tak się to nazywa gdy ktoś ogląda wszystkie odcinki wszystkich sezonów),chociaż naprawdę denerwują mnie niektóre sceny,bo są zdecydowanie naciągane( usuwanie tatuaży,akcja na przystanku z tą sprzątaczką,no i teraz z tą szyba <lol> ) kurde sezon pierwszy to było 10/10 ,sezon drugi 8/10 ,trzeci to już tylko 6/10 ,a ten .. a ten na razie w moim odczuciu poniżej oczekiwań 4/10..a Wy jak uważacie ??

GREENWAVER

pierwszy sezon 10/10, drugi i trzeci 2/10, a czwarty 0/10

cOne_2

Normalnie śmiać mi się chce jak czytam te różne żale na temat błędów, absurdów i innych tam dupereli dotyczących tego serialu.Owszem jest sporo niedociągnięć, ale no bez przesady...! Serial ogólnie jest bardzo dobry i szczerze odpowiem, że 4 sezon podoba mi się tak jak i pozostałe 3. A jak się nie podoba to po co oglądać?!Lepiej obejrzeć sobie coś bardziej interesującego! No tylko, że niektórych cieszy takie czepianie się szczegółów.

ocenił(a) serial na 10
Mia_Rose

mi rówierz chce się śmiac widząc jak to fanki głównego bohatera próbują ratowac ich serial okłamując samych siebie!!!

Oglądam bo pozostałe sezony były rewelacyjne ale 4 to jedno wielkie nie porozumienie!! 3ma mnie przy nim tylko sentyment no i to że można się pośmiac z tego co tam się teraz wyprawia!!

użytkownik usunięty
cOne_2

Cone nie podoba ci się to po co wogóle oglądasz?

równieŻ

pewnie z sentymentu.... i zeby ponabijac sie z serialu...

ocenił(a) serial na 10

no przecież napisałem dla czego czytaj uważnie!!!

cOne_2

ja nie przeczytalam twojej wypowiedzi ale chyba trafilam:P

sweetblondi_04Ruda

Po obejrzeniu 3 epów już wiem, że serial będzie mi dostarczał cotygodniowej porcji beki
Prawie jak serial komediowy

danteusz

Fajnie.... ciesze sie twoim szczesciem.....