no nie mogłem z tej akcji z siekierą!!!
tej szyby nie dało się zbic nawet metalowym krzesłem! a Link sobie raz walnoł siekierą:D Dla porównania fajna akcja z taką szybą jest w Resident Evil gdzie to od uderzenia z sikiery odpadł tylko odprysk!!
A teraz tak szczerze to czy wogóle jest taka osoba której podoba się 4 sezon??
Moim zdaniem powinni to zakończyc!! a jeśli im mało siana to niech zrobią jakiś nowy serial i niech promujągo tekstem " serial twórców Prison Break" no bo bez jaj!! Komedie z tego robią!!
jest wiele takich dziwnych rzeczy w serialu, np jak zdejmowali tatuaż Michaelowi. Nie ma co płakać
Nie podoba się, nie oglądaj! :)
no ja też nie mogłem z tej akcji z szybą w serwerowni xD
oglądam,bo nadal jestem fanem(chyba tak się to nazywa gdy ktoś ogląda wszystkie odcinki wszystkich sezonów),chociaż naprawdę denerwują mnie niektóre sceny,bo są zdecydowanie naciągane( usuwanie tatuaży,akcja na przystanku z tą sprzątaczką,no i teraz z tą szyba <lol> ) kurde sezon pierwszy to było 10/10 ,sezon drugi 8/10 ,trzeci to już tylko 6/10 ,a ten .. a ten na razie w moim odczuciu poniżej oczekiwań 4/10..a Wy jak uważacie ??
Normalnie śmiać mi się chce jak czytam te różne żale na temat błędów, absurdów i innych tam dupereli dotyczących tego serialu.Owszem jest sporo niedociągnięć, ale no bez przesady...! Serial ogólnie jest bardzo dobry i szczerze odpowiem, że 4 sezon podoba mi się tak jak i pozostałe 3. A jak się nie podoba to po co oglądać?!Lepiej obejrzeć sobie coś bardziej interesującego! No tylko, że niektórych cieszy takie czepianie się szczegółów.
mi rówierz chce się śmiac widząc jak to fanki głównego bohatera próbują ratowac ich serial okłamując samych siebie!!!
Oglądam bo pozostałe sezony były rewelacyjne ale 4 to jedno wielkie nie porozumienie!! 3ma mnie przy nim tylko sentyment no i to że można się pośmiac z tego co tam się teraz wyprawia!!
Po obejrzeniu 3 epów już wiem, że serial będzie mi dostarczał cotygodniowej porcji beki
Prawie jak serial komediowy