takie cos mi sie cisnie na usta po obejrzeniu 2x12 odcinka :) i nie powiem, zeby mi bylo smutno z tego powodu
ten kellerman od samego poczatku mnie denerwowal, tymi glupimi wyrazami twarzy
tylko koncowka tego odcinka troche przykra :/ ale pewnie i tak wszyscy wyjda calo z opresji w nastepnym odcinku :)
no nic, zacieram tylko rece i czekam na 2x13
Hej Keremere nie wiesz skad moge sciagnac 12 odcinek ja obejrzalem 11 i nie moge sie doczekac obejrzenia nastepnego bylbym wdzieczny za informacje a tak zachaczajac o agenta Kelerman mam o nim to samo zdanie prosze o kontakt o to moj numer g-g:7583104 pozdrowienia.
ja mam fajnie, bo w sieci pare innych fanow Prison Breaka, jedne kumpel w kazdy wtorek nakreca budzik na 5:40, wstaje, zaznacza na jakiejs stronce (chyba megaupload) sciaganie nowego odcinka i idzie dalej spac
rano przed wyjsciem na uczelnie zazwyczaj film juz jest na serwerze w sieci i mozna go sobie obejrzec :P
Też o tym pomyślałem. Nie zdziwiłbym się gdyby dołączył do tych ludzi którzy uwolnili Lincolna i LJ.
Myślę, że może on coś zobić dobrego dla braci (przesłac jakies pliki lub dowody) przed swoja smiercia bo mozliwe jest to ze Firma go usmierci bo juz cos tam na niego szykuja, nie? ;)
eee nie będą go uśmiercać bo mają inne ważniejsze sprawy na głowie ;) po prostu pewnie zostawią go mając go w dupie kompletnie i powiedzą "radź se sam od tej pory". A jak będzie przeszkadzał to go zmiotą z powierzchni... ;p
nie zapominajmy kto jest zwierzchnikiem agenata Mahone-ya. Jest nim agent Kellerman.
Pierwsze co zrobi Alexander to zadzwoni do niego ze na braci.
Paul nie pozwoli mu zabic braci opniewaz juz na tym nic nie zyska (Nie jest juz w FIRMIE).
Bedzie mial dwie mozliwoci wykozysta braci aby wrocic do FIRMY albo zeby sie na niej zemscic.
Wiec wcale nie jest taki skonczony.