PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Poniżej pierwsza 10. najchętniej oglądanych seriali.

1. "M jak miłość" (TVP2) - 9515,94 tys. widzów
2."Na dobre i na złe" (TVP2) - 6577,65 tys. widzów
3.Klan" (TVP1) - 4356,82 tys. widzów
4. "Plebania" (TVP1) - 4033,32 tys. widzów
5. "Zagubieni 2" (TVP1) - 3732,63 tys. widzów
6. "Oficerowie" (TVP2) - 3411,08 tys. widzów
7. "Kopciuszek" (TVP2) - 3339,28 tys. widzów
8. "Faceci do wzięcia" (TVP1) - 3138,01 tys. widzów
9. Magda M. (TVN) - 3116,59 tys. widzów
10. "Świat według Kiepskich" (Polsat) - 3053,36 tys. widzów (to z interii)
W liczbie strzelajcie ile bedzie go ogladało Polaków?
Ja typuje okolo 4,5 mln

ocenił(a) serial na 10
parker

Hmm tak sobie myślę, że gdyby uwzględnić w tych statystykach widownię internetową mogłoby być zdecydowanie inaczej:

1. ex aequo LOST i PB :)
2.
3.
4. itd...

ocenił(a) serial na 10
parker

tylko jeden problem... nie bedzie tego w polskiej tv ;/ jedynie co to na dvd wyjdzie :| a w polskiej telewizji nie ma co czekac na pb bo i tak nie bedzie.. ;/

ocenił(a) serial na 10
br0nks

I bardzo dobrze !!! Wyobrażacie sobie oglądanie PB z polskim lektorem? Bez klimatycznej muzy i słyszenia głosów bohaterów (T-Bag i jego akcent są przecież genialni)? Lepiej nie psuć tego co dobre :)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

Pewnie że niebedzie i bardzo dobrze ten serial jest za dobry zeby był w Polsce

t9mek

a po co ma byc w polskiej telewizji, skoro i tak wszyscy go ogladaja na kompach? na dodatek wtedy kiedy sie chce, wiec nie ma obawy ze nam przepadnie

ocenił(a) serial na 10
Keremere

w sumie prawda:) ale przeciez lektor nie zabiera muzyki ani glosow aktorow :) dubbing to robi :P

ale prawda pb jest za dobrym serialem na polske :D moze za 3 lata sie pokaze jak usa stwierdzi, ze warto taki serial powierzyc Polsce:D

ocenił(a) serial na 10
br0nks

Lektor jeszcze moglby byc jakos w Lost nikomu raczej nie przeszkadza :) Maua Ty sie ciesz ze nie mieszkasz w Niemczech tam kazdy film jest dubbingowany :) A jesli by wydali PB z lektorem na DVD to bardzo chetnie mysle ze warto byloby kupic i pokazac wnukom :P eheh . Co do ogladalnosci to w sumie Lost jakis sukces osiagnal dosc wysoko jest wiec z Prison mogloby byc podobnie :) Ale mimo wszystko ludzie w Polsce lubia patrzec na kapiący lukier z telewizora przy ogladaniu Plebani i M jak M. gdzie kazdy kazdego kocha i w ogole :) mhaaa .. :)

sson

wiem, ze to pewnie dziwne pytanie... ale kiedy dokladnie leci PB? na FOX? leci jeszcze w ogole?
z gory dzieki za odpowiedz

ocenił(a) serial na 10
ruphuss

No troche dziwne pytanie. Teraz w poniedziałek bedzie leciał ostatni odcinek. A potem czeka nas przerwa. A co do tematu dyskusji to powiem tak osobiscie nie wyobrażam sobie prisona z lektorem to byłaby porażka.Na szczescie raczej za szybko nam to nie grozi. Może tak za 2-3 lata TVP zakupi serial i wyemituje go wtedy jako "super nowośc"A jesli ktos mówi ze lektor w lostach nikomu nie przeszkadza to sie zdecydowanie myli. Obejrzałem niecały jeden odcinek lostów z lektorem. Porażka to juz nie ten klimat. A jak juz miałbym tak sie męczyc z Prisonem to już w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
br0nks

No nie zabiera, ale zagłusza, i tu jest ból ;)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

To był post odnośnie tego, że lektor nie zabiera muzy, ani głosów :)

ocenił(a) serial na 10
maua_5

:) no mi w sumie lektor przeszkadza w thrillerach :) w innych rodzajach mnie to nie interesuje ;]

btw: czyli jak skonczy sie teraz sezon, to bedzie 3? czy ciagl dlaszy 2?

i jak dlugo bedzie trwala ta przerwa? :/

ocenił(a) serial na 10
parker

1. "M jak miłość" (TVP2) - 9515,94 tys. widzów - hahahahaha ;)
PB dlugo nie bedzie w telewizji polskiej bo jak pokazuje ten ranking polska publicznosc zadowala sie (za przeproszeniem) takim gównem jakim jest m jak miłość. PB dla większości prostackiej publiczności bedzie niezrozumiale ;) (prosze sie nie obrazac za to co napisalam ale poprostu nie trawie m jak milosc i ludzi ktorzy to ogladaja)

ocenił(a) serial na 9
parker

podobno tvn ma zamiar kupic pb i w nowej ramowce na wiosne gdzies go wcisnac ale znajac ich to pewnie bedzie tak kolo 23 :/

ocenił(a) serial na 9
Tomi_27

lepszy rydz niż nic ;) może troszkę większa widowania zainteresuje się PB... i może nareszcie będzie jakiś serial dorównujący Lostowi ;) (a i tak wolę Losta :P)

wloczykij_5

no i wszystko się wyjaśniło średnia widownia 7 milionów ludzi całkiem nieźle a warto dodać że z kolejnymi odcinkami jeszcze lepiej się go ogląda !!!:)